Victorie la limită în meciul doi cu Franţa

Victorie la limită în meciul doi cu Franţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* România - Franţa 3-2, după ce cu o zi înainte voleibalistele noastre pierduseră la acelaşi scor

Etapa a 5-a a Ligii Europene de volei feminin a fost doar pe jumătate favorabilă echipei României. În prima zi, după o evoluţie palidă, "tricolorele" au fost învinse de Franţa cu scorul de 3-2.

Duminică seara, elevele lui Bogdan Paul s-au impus cu acelaşi scor: 3-2 (-14, 20, 16, - 22, 16). Jocul, însă, nu a corespuns decât în parte. Fetele noastre au arătat multe slăbiciuni, au acţionat ca o echipă obosită - lucru perfect real, ţinând cont de faptul că ele au "sărit" peste vacanţa de vară.

Finalmente au reuşit o victorie la limită. Cel mai disputat set a fost ultimul, încheiat la scorul de 18-16, după şase egalităţi pe final.

În selecţionata României,  Nneka şi Trică au jucat foarte puţin, celelalte trei, însă, rămânând tot timpul în teren.

Iată echipa aliniată de Bogdan Paul: Claudia Gavrilescu, Alina Albu (Georgiana Anghel), Daiana Mureşan, Sabina Miclea (Nneka Onyejekwe), Elena Zaharia (Roxana Iosef), Irina Radu (Alexandra Trică) - Ioana Pristavu  (libero).

Ultima etapă a Ligii Europene este programată pe 27-28 iunie, când România va întâlni liderul seriei – Turcia, în deplasare.

Iată şi o scurtă declaraţie a jucătoarei gălăţene Daiana Mureşan: „După această victorie avem mai multe şanse de calificare, însă pentru a fi siguri de prezenţa în Final Four, ne trebuie o victorie în Turcia. Suntem foarte obosite după această campanie de calificare, însă vom merge în Turcia să câştigăm chiar dacă teoretic ne-am putea califica şi în urma punctaverajului".

Citit 663 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.