Oțelul continuă seria înfrângerilor

Oțelul continuă seria înfrângerilor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Echipa Oţelul Galaţi a pierdut, scor 0-1 (0-0), meciul susţinut sâmbătă, pe teren propriu, în compania formaţiei SC Bacău, în cadrul etapei a şasea a Ligii a II-a.

Partida a fost una echilibrată, gălăţenii având prima ocazie încă din primele 15 minute de joc. A urmat replica băcăuanilor, dar fără a schimba ceva. Finalul primei reprize le-a aparţinut “oţelarilor”, când Diarra a avut două ocazii mari pentru a marca. Echilibrul s-a menţinut până în minutul 70, când Murgoci a fost eliminat după două cartonaşe galbene (atitudine nesportivă şi henţ). Superioritatea numerică de pe teren a fost resimţită de oaspeţi abia după vreo zece minute, când au avut două ocazii de a marca. Golul victoriei băcăuane a fost realizat în minutul 91, de Dumitriu, din lipsa atenţiei în defensiva gălăţeană.

Daniel Florea, antrenorul gălăţenilor consideră că meciul a fost pierdut din lipsa de concentrare a unor jucători. „A fost un meci bun, dar iar ne-a lipsit şansa să marcăm. Îmi pare rău că nu am avut mentalitatea şi spiritul de sacrificiu până la finalul meciului, lipsa de concentrare a fundaşilor ne-a costat meciul acesta. Dealtfel, Murgoci, prin greşeala lui m-a obligat să fac schimbări în echipă. El trebuie să înţeleagă că astfel de gesturi ne afectează pe toţi”, a spus Florea.

Oţelul a evoluat în formula: Grecu – Stoian, Cojoc, Asanache, Murgoci – Tătar (90' V.Ştefan), I.Codreanu (83' Sefer) – Istrate (74' Dajbog), Stănescu, Diarra – Cîrjan. 

Este a doua înfrângere, după cea de săptămâna trecută, din deplasare, la Rapid Suceava. Oţelul se află în acest moment pe locul nouă, cu şase puncte. În următoarea etapă, Oţelul va evolua, miercuri, în deplasare, la Buzău.

 

Citit 2146 ori Ultima modificare Duminică, 04 Octombrie 2015 15:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.