SCHIMBARE de adversar în Cupa Continentală la HOCHEI

SCHIMBARE de adversar în Cupa Continentală la HOCHEI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cu foarte puţin înaintea startul turneului Grupei C a Cupei Continentale, programat pe 23 octombrie, bulgarii de la ŢSKA Sofia au anunţat că nu se prezintă, din cauza problemelor financiare. Cum şi echipa turcă care se clasase a doua în faza precentă şi-a declinat participarea, la turneu va veni a treia clasată, Partizan Belgrad. Celelalte participante în turneul de la Tychy (Polonia) sunt gazdele de la GKS, britanicii de la Coventry Blaze şi CSM Dunărea Galaţi.

Altfel, în fruntea realizatorilor din Liga Naţională s-a instalat ucraineanul Sergei Cernenko, de la CSM Dunărea Galaţi, care a acumulat 26 de puncte, din 11 goluri şi 15 pase decisive. Tot 11 goluri a marcat şi colegul său de club - Szabolcs Szocs, dar a dat numai opt pase şi este pe locul opt.

În clasamentul Ligii, conduce Dunărea Galaţi, cu 31 puncte (94-27), gălăţenii fiind urmaţi de Steaua, cu 28 puncte (99-41), Corona Braşov - 15 puncte, Progym Gheorgheni -  12 puncte, SC Miercurea Ciuc - 10 puncte şi Sportul Studenţesc - zero puncte. Campionatul intern se va relua pe 30 octombrie, când gălăţenii vor juca, în deplasare, cu formaţia Corona Braşov.

Citit 1154 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 20:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.