Fanii au tras de Grigoraş să nu plece!

Fanii au tras de Grigoraş să nu plece!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mai în glumă, mai în serios, suporterii Oţelului i-au spus lui Grigoraş că-l vor sechestra în oraş *

„Te aducem pe sus înapoi!”

Vestea că tipul charismatic de pe banca Oţelului îşi face bagajele i-a aprins pe aproximativ 50 de fani care, prin intermediul unui post de radio, şi-au dat întâlnire „în jumătate de oră” la stadion.

Tocmai atunci, Petre Grigoraş termina de dat ultimele interviuri în calitatea sa antrenor de Galaţi şi zdrăngănea nervos cheile maşinii personale. „Mă duc să-mi văd soţia”, le-a răspuns el „ultraşilor”, care l-au luat din prima cu întrebări delicate.

„Grig, nu pleca, te rugăm să rămâi!”, „Ce ne facem fără tine?” sau „Te aducem pe sus înapoi de la Constanţa!” i-au strigat băieţii din peluză, care i-au derulat momentele frumoase petrecute de tehnician la malul Dunării.

A plecat în aplauzele „ultraşilor”

Grigoraş a stat mai bine de jumătate de oră cu ei de vorbă. A glumit cu suporterii, a râs când unii i-au reamintit că au băut o bere împreună şi a promis că nu va uita cei trei ani şi jumătate de „flotant” la Mila 80 a Dunării.

Unii dintre cei prezenţi chiar au plâns, dar şi jucătorii gălăţeni au primit cu capetele plecate decizia lui Petre Grigoraş, mai ales că pe mulţi dintre ei el însuşi i-a promovat în trupa de seniori a Oţelului.

Ca să poată urca în maşina cu număr de Constanţa, un Audi A4, antrenorul a trebuit să ducă muncă de lămurire cu fanii, iar când a reuşit să plece, a făcut-o în aplauzele galeriei.

Comentariu foto: Fanii Oţelului s-au despărţit cu greu de „Grigoraş, Petre Grigoraş”, cum i-au strigat şi la final

Citit 870 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.