Tănase, interimar la Oţelul

Tănase, interimar la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fost secund la echipă, Viorel Tănase revine după un an în care a condus „satelitul” clubului * El va conduce pregătirea din Poiana Braşov *

Stan a stat de vorbă cu jucătorii

Antrenamentul de duminică dimineaţă, primul fără Grig, a fost condus de Viorel Tănase, „principalul” de la echipa-satelit a clubului. Prin vestiarul fotbaliştilor trecuse însă şi Marius Stan, directorul general, care le-a explicat că trebuie să treacă peste acest moment.

„Orice despărţire este grea şi vă propun să ne amintim de clipele frumoase avute alături de domnul profesor”, le-a spus şeful clubului, care a avut acelaşi discurs şi când a fost întrebat de alţi microbişti, aflaţi în curtea stadionului, pe marginea subiectului care a scos Oţelul din amorţeală în ultimele zile.

„Nu trebuie să plângem, viaţa merge înainte. Dacă există antrenori fără echipă, cu siguranţă nu se poate şi invers. Vom avea antrenor, asta cu siguranţă”, a adăugat Stan.

Badea, Vio Moldovan…

Tănase va urca astăzi în primul stagiu al verii, cel de la Poiana Braşov, şi ar putea rămâne antrenor secund în momentul în care va fi numit un nou „principal”. Totuşi, Stan nu exclude varianta „ungerii” fostului fotbalist în acest post, chiar dacă Viorel - licenţiat Pro - este lipsit de experienţă.

„De ce să nu-i dăm o şansă şi lui Tase? Aşa cum am ştiut să inventăm destui jucători, sunt convins că putem inventa şi un antrenor de care să fim mulţumiţi”, este de părere oficialul roş-alb-albaştrilor.

Pe lista lui Stan se află Ionuţ Badea, antrenorul lui FC Argeş pe care l-a şi contactat în pauza competiţională, dar şi Viorel Moldovan, fostul tehnician al lui FC Vaslui. Badea pare însă greu de urnit din Trivale, clauza sa de reziliere a contractului cu piteştenii fiind cifrată la 300.000 de euro.

Explicaţie foto: Viorel Tănase va conduce antrenamentele echipei măcar câteva zile, dacă nu i se va oferi chiar lui şansa de a deveni noul „principal”

Citit 1115 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.