United a făcut scor în primul meci din retur

United a făcut scor în primul meci din retur
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primul meci oficial din acest an pentru gălăţenii de la United a coincis cu un succes foarte clar. Întâlnind echipa KSE Tg. Secuiesc, în Liga I de futsal elevii antrenorului David Asandei s-au impus cu scorul de 7-1 (3-0). Reamintim că şi partida din turul campionatului a revenit tot echipei noastre, dar cu 5-0. Graţie acestui nou succes – al nouălea din acest sezon – gălăţenii au acumulat 27 de puncte (golaveraj 61-37), prin care îşi consolidează poziţia a patra în clasament, la cinci puncte distanţă de ocupanta locului cinci, CSMS Iaşi (cu un meci în plus disputat).

Jocul în sine nu a avut istoric, gălăţenii dominând copios pe parcursul întregului meci. A fost 3-0 la pauză, pentru ca în mitanul al doilea să menţină ştrocul ridicat. Primul gol a fost înscris după doar 14 secunde, moldoveanul Laşcu deschizând seria celor şapte reuşite. Celelalte goluri ale gălăţenilor au fost marcate de Modoveanu – 2, Plamen Stoykov -2, Cireş şi Crăciun. Oaspeţii au marcat golul de onoare, în ultimul minut de joc, prin Attila Csulak.

A arbitrat cuplul Bogdan Sorescu (Piteşti) – Daniel Decă (Brăila).

United a folosit întregul lot înscris pe foaia de joc: Păduraru, Ghighimoc – Stoykov, Laşcu, Apostu, Tudose, Da Silva, Cireş, Crăciun, Moldoveanu, Boubătrân şi Stoian.

În acestă săptămână gălăţenii vor susţine două partide – ambele în deplasare. Joi va fi meciul restanţă din etapa a 14-a, cu Spicom Sf. Gheorghe (ora 17,30, transmis de DigiSport), iar sâmbătă (ora 18,00), vor evolua la Chiajna, în compania localnicilor de la Concordia. 

Citit 1051 ori Ultima modificare Luni, 25 Ianuarie 2016 13:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.