VOT pentru „All Star Game 2016”
Foto: Foto Sonia Baciu

VOT pentru „All Star Game 2016”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conducerea tehnică a echipei feminine Phoenix a nominalizat nouă jucătoare pentru selecţionarea în echipa Sudului la evenimentul anului, "All Star Game 2016", care se va desfăşura pe 8 februarie, la Sala Sporturilor “D.P. Colibaşi” din Braşov. Acestea sunt: Romina Filip, MyNeshia McKenzie, Amanda Frost, Cassie Rochel, Chrisstasia Walter, Andreea Creţu, Hanna Demeter, Bianca Fota şi Mădălina Geleriu. Eugenio Rodrigues a fost nominalizat la categoria antrenori, unde în cursă sunt doar tehnicienii principali.

Pentru a ajunge în echipa "All Star Game", reprezentanţii clubului Phoenix trebuie să fie votaţi de public, până la data de 1 februarie, pe site-ul federaţiei (CLICK AICI). Votul publicului are o valoare de 30 la sută din rezultatul final, la care contribuie cu 30 la sută votul mass-media şi cu 40 la sută votul tehnic al Federaţiei Române de Baschet şi al Colegiului Central al Antrenorilor. Operaţiunea de votare se va finaliza pe 1 februarie, urmând ca, după centralizarea voturilor, federaţia să publice componentele celor două selecţionate - câte 12 sportive şi doi antrenori.

Din selecţionata Sud vor face parte jucătoare de la Phoenix „U”, Olimpia Braşov, Rapid Bucureşti, CSBT Alexandria şi CSM Târgovişte, iar în selecţionata Nord vor fi jucătoare legitimate la Sepsi Sf. Gheorghe, Danzio Timişoara, Universitatea Cluj, CSM Satu Mare, CSU Alba Iulia şi ICIM Arad.

“All Star Game” este precedat de Final Four-ul “Cupei României”, care a fost devansat.

Altfel, fetele de la Phoenix se află în acest moment pe locul şapte, cu 27 de puncte, şi mai au de disputat două partide în sezonul regulat, cu Sepsi Sf. Gheorghe (miercuri, 27 ianuarie) şi cu Danzio Timişoara (în acest weekend), ambele pe teren propriu.

Citit 1166 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 00:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.