UPDATE / Voleibalistele au câştigat derbiul iar Arcada va fi televizată la Ploieşti

UPDATE / Voleibalistele au câştigat derbiul iar Arcada va fi televizată la Ploieşti
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Echipa feminină CSU Galaţi a câştigat partida cu CSM Focşani, scor 3-1 (24-26, 25-18, 25-13, 25-16). Cu acest rezultat, formaţia gălăţeană continuă să se afle pe primul loc al clasamentului


 

 

Voleibaliştii echipei gălăţene Arcada şi-au încheiat parcursul în competiţia europeană Challenge Cup, unde au ajuns până în optimile de finală după ce au trecut de reprezentante ale Serbiei şi Cehiei, astfel că acum se vor concentra pe meciurile din campionat şi “Cupa României”, pentru care au ambiţii maxime.

Prima partidă după întoarcerea de la Lyon, unde au avut miercuri ultimul joc din Challenge Cup, este programată duminică, în deplasare, cu formaţia Tricolorul Liceul “Mihai Viteazul” Ploieşti, în etapa a doua din returul Diviziei A1. Meciul va avea loc de la ora 12.00 şi va fi televizat în direct de Digisport. În tur, formaţia ploieşteană a câştigat la “masa verde” după ce oficialii de la Arcada au rătăcit legitimaţiile şi au ajuns cu ele la sală după expirarea timpului regulamentar de aşteptare. Apoi, cele două echipa s-au întâlnit în primul tur al "Cupei României", Arcada câştigând ambele manşe.

Arcada este pe locul trei în clasament şi încearcă să recupereze diferenţa de 6 puncte faţă de lider, SCMU Craiova, până la finalul sezonului regulat, astfel că are nevoie de o victorie cu cel mult un set pierdut pentru a luat toate cele trei puncte puse în joc.

Altfel, echipa feminină CSU Galaţi joacă astăzi în eşalonul secund, pe teren propriu, meciul derbi al Seriei Est, cu formaţia CSM Focşani. În tur, după un meci marcat de o eroare gravă a arbitrilor care a dus la anularea a 11 puncte acumulate de echipa gălăţeană în setul secund, CSM Focşani s-a impus cu 3-1.

Partida va avea loc în Sala "Siderugistul", de la ora 14.00

În clasament, CSU este pe primul loc, la egalitate de puncte (18) cu SCM Piteşti, iar CSM Focşani pe locul trei, cu un singur punct mai puţin. Obiectivul formaţiei gălăţene în acest sezon este promovarea în prima ligă.

Tot la Sala "Siderugistul", duminică de la ora 12.00, vor juca şi junioarele combinatei CSŞ – ACSV Donaris Galaţi, care vor întâlni în Campionatul Naţional pe CSM DanubiuTulcea. În continuare vor juca juniorii CSS cu LPS Piatra Neamţ.

Citit 1316 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2016 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.