United a ajuns la al 13-lea SUCCES în Liga I de FUTSAL
Foto: Foto Sonia Baciu

United a ajuns la al 13-lea SUCCES în Liga I de FUTSAL
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Luni seara, 21 martie, echipa gălăţeană United (locul 4) a primit replica clujenilor de la Clujana (locul 9). Un joc disproporţionat, apriori, în care se sconta pe înscrierea multor goluri. Până la urmă, partida s-a încheiat cu scorul de 3-0 (2-0), o victorie, a 13-a a gălăţenilor, care aduce trei puncte importante în clasament.

Scorul a fost deschis relativ repede, în min. 4, când Laşcu a „perforat” poarta clujenilor. După un singur minut s-a făcut 2-0 (gol Boubătrân). Ocaziile au abundat la poarta oaspeţilor, dar şi clujenii au ripostat în câteva rânduri, remarcându-l pe portarul Wellington. Au fost mai multe oportunităţi ofensive în contul elevilor lui David Asandei, dar, din păcate, mingea a ocolit poarta sau, în trei rânduri, a întâlnit bara. Astfel, jocul şi-a urmat cursul până în minutul 38, când Cireş a marcat pentru 3-0.

Iată lotul aliniat de United: Wellington - Burdujel, Laşcu, Cireş, Da Silva, Tudose, Bâgu, Boubătrân, Iorga, Popa şi Stratulat (ultimul, un junior de doar 16 ani).

Partida a fost arbitrată de Bogdan Balaban (Galaţi) şi Cristian Brânduşă (Călăraşi), sub observarea gălăţeanului Vasile Donţu.

După terminarea jocului, i-am solicitat părerea antrenorului David Asandei, care ne-a declarat. „Deşi nu am marcat mai multe goluri, chiar dacă toată lumea se aştepta la acest lucru, sunt mulţumit de evoluţia de ansamblu. Am controlat jocul, ne-am creat foarte multe ocazii, însă mingea nu a vrut să intre; am dat şi trei bare. În plus, am jucat fără patru titulari: Moldoveanu (n.r. - aflat cu echipa naţională în Franţa), Cojoc, Stoykov şi Crăciun, care sunt accidentaţi. Deocamdată stăm bine şi cu poziţionarea din clasament şi ne gândim deja la play-off”, a spus Asandei.

United se menţine pe locul 4, cu 40 de puncte, cu 10 puncte în urma City’us Tg. Mureş (locul 3) şi cu 5 puncte în faţa echipei de pe locul 5, Spicom Sf. Gheorghe.

Următorul meci al echipei gălăţene se va disputa, joi, 24 martie, în deplasare, cu FK Odorheiu Secuiesc.

Citit 878 ori Ultima modificare Marți, 22 Martie 2016 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.