Simona Halep a CÂȘTIGAT turneul Rogers Cup de la MONTREAL

Simona Halep a CÂȘTIGAT turneul Rogers Cup de la MONTREAL
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, 1 august, ora 01,00: Perechea Simona Halep și Monica Niculescu a pierdut finala Rogers Cup de la Montreal, scor 6-3, 7-6 (5), în fața perechii Ekaterina Makarova/Elena Vesnina, cap de serie 4.

Acestă finală a fost una deosebită pentru Simona Halep, care s-a aflat la prima sa finală de dublu din carieră. De remarcat că Halep care, înaintea turneului de la Montreal, nu avea clasament la dublu, va intra, de luni, 1 august, în Top 150 WTA, până pe poziţia 125. Conform clasamentului live al WTA, urcarea lui Halep va fi de 1.775 de locuri.

 

 


Simona Halep a CÂȘTIGAT turneul Rogers Cup de la MONTREAL

Jucătoarea româncă Simona Halep a câștigat, duminică, finala Rogers Cup, după ce a învins-o pe americanca Madison Keys, scor 7-6 (2), 6-3.

Primul set a fost decis în tiebreak, unde după un egal la 1, Simona Halep a reușit cinci puncte la consecutive. Românca a dat dovadă de mai multă prospețime în joc și o mult mai bună concentrare decât adversara sa. Setul secund a fost dominat de Simona Halep, care a condus chiar și cu 3-0.

Acesta este al treilea turneu al anului câștigat de Simona Halep, după Madrid și București, al 14-lea al carierei și al doilea la rând.

Pentru Simona Halep aceasta a fost a doua finală consecutivă după cea de anul trecut, desfășurată la Toronto, în fața elvețiencei Belinda Bencic, când a abandonat din  motive medicale, în setul decisiv, când era condusă cu 3-0.

Ultima jucătoare care a reușit două finale consecutive la Rogers Cup a fost americanca Jennifer Capriati, care în 2001 a pierdut în fața Serenei Williams, ca apoi în 2002 să piardă în fața jucătoarei franceze Amelie Mauresmo.

Cu aceste rezultate, Simona Halep va reveni, luni, pe locul trei în ierarhia mondială, după Serena Williams și Angelique Kerber.

Simona Halep va juca și finala de dublu, alături de Monica Niculescu.

 

  

 

  

Citit 3303 ori Ultima modificare Luni, 01 August 2016 01:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.