Probleme, Dorinele?

Probleme, Dorinele?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Trei „remize” şi două înfrângeri a adunat gruparea gălăţeană de Liga I în această vară * Marţi seară, cu Minyor Pernik, roş-alb-albaştrii au primit un gol picat parcă din cer şi au ratat şi cu poarta goală în faţă * „Gata, capul sus, ne revenim!”, şi-a încurajat antrenorul Dorinel Munteanu elevii la final *

OŢELUL GALAŢI – MINYOR PERNIK 0-1 (0-0)

Meci disputat marţi seară la Maribor (Slovenia);

A marcat: Gospodinov, minutul 50;

Echipa utilizată: Kolev – Cârjă (66’ Râpă), Costin (62’ David), Sârghi (62’ Perendija), Ilie (46’ Siminic) – Neagoie (52’ Mojsov), Giurgiu (59’ Iorga) – Ibeh (62’ Golocevac), Axente (52’ Antal), Pătraş (52’ Sălăgeanu) – Matei (62’ Pena / 77’ N’Kongue).

Rezultat major pentru Minyor

Nici măcar egal n-a mai ieşit, aşa cum se întâmplase în primele trei partide de verificare ale verii. Marţi seară, la Maribor, trupa lui Dorinel Munteanu a pierdut în faţa unei grupări de jumătatea a doua a clasamentului din Bulgaria.

A fost un 0-1 cu o formaţie care în mod normal trebuia ţinută la respect cu cel puţin un 2-0. Lipsa de concentrare la finalizare, nesincronizări cauzate de valul masiv de jucători noi şi poate şi un soi de blocaj psihic au făcut ca echipei de la sud de Dunăre să nu-i vină a crede că poate să câştige în faţa Oţelului.

Închipuiţi-vă că de prin minutul 80 bulgarii se trânteau la orice duel pentru a trage de timp, unii urlând ca din gură de şarpe la orice contact fizic!

Iarăşi ocazii, dar nu şi goluri!

Gălăţenii, care şi cu WKS Slask (scor 0-2) au combinat bine, ajungând cu rapiditate în faţa porţii adverse, au ratat monumental şi cu Minyor, încă din primele minute. Matei, singur cu poarta goală, i-a deranjat fondul de ten goalkeeperului advers, în loc să dea cu balonul în aţe (14’) şi pojghiţa de neîncredere parcă s-a îngroşat.

Titularii din primăvară, unii dintre ei, au apărut pe teren abia în repriza secundă, dar nici atunci n-am avut ocazia de a consemna vreun gol. Sălăgeanu a inventat un şut-centrare de pe stânga, scos muncitoreşte de Cvorovici de sub bară (55’), Antal a tras din mijlocul careului peste „transversală”, după o acţiune foarte rapidă (60’) şi tot fostul târg-mureşean a şutat de la numai 8 metri, iar un apărător bulgar a respins de pe linia porţii (74’).

Ocazie bună a fost şi când Golocevac a centrat şi Antal a reluat cu capul, de la 6 metri, în plonjonul disperat al portarului (80’)

„Ce aveţi, mă copii?”

Inexplicabil este modul în care roş-alb-albaştrii primesc gol. Marţi seară a picat ca din senin. Corner de pe dreapta, Gospodinov a sărit la cap, fără marcaj, Kolev, săracul, s-a opus în primă instanţă, dar oponentul a împins apoi mingea în plasă (50’).

La final, Dorinel Munteanu avea în faţă o armată de capete plecate, doar albinele din zonă, destul de multe, se auzeau. „Hai, mă copii, ce aveţi? Nu vreau să vă văd supăraţi, nu s-a întâmplat nimic! Revedem meciul, căutăm să vedem unde am greşit şi o luăm de la capăt”, le-a spus fostul internaţional, convins de faptul că se poate ieşi din această pasă. „Mai avem de lucru şi veţi vedea că va fi bine”, i-a încurajat tehnicianul.

Explicaţie foto: Axente, Ibeh şi Matei au fost învinşi de un bulgar parcă mai conectat la miza jocului, fie el şi amical

Citit 996 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.