Două handbaliste de la CSU Danubius au părăsit echipa

Două handbaliste de la CSU Danubius au părăsit echipa
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cu doar o săptămână înaintea începerii Campionatului Naţional de handbal feminin, deasupra echipei feminine CSU Danubius pluteşte incertitudinea, mai ales în contextul în care până la acest moment conducerea clubului nu îşi cunoaşte bugetul cu care poate să abordeze competiţia. Astfel s-a ajuns în situaţia în care două dintre jucătoarele transferate în această vară, Alexandra Georgescu şi Ştefania Florea, au plecat deja de la echipă. Conform conducerii clubului, Georgescu (numărul 24, în foto) este pasibilă de suspendare, deoarece, deşi avea contract cu CSU Danubius, a făcut două cereri de transfer către alte echipe, iar federaţia de specialitate este obligată să o suspende.

Celelalte jucătoare de la Galaţi şi-au primit vineri o parte din drepturile salariale, nu însă şi antrenorul Valeriu Costea. "Am primit o parte din bani din partea unui sponsor, care a aflat situaţia noastră, şi a fost de acord să împrumute clubul cu suma necesară, în ideea în care în momentul în care noi vom primi banii să îi returnăm. Cât despre antrenor, nu-i nimic sigur, acesta spunându-ne că, dacă pleacă dintre jucătoare el, îşi dă demisia, dar deocamdată nu ştim ce vrea să facă", a declarat, ieri, Mihai Pantea, preşedintele clubului.

În ceea ce le priveşte pe jucătoarele din Macedonia, care încă nu sunt legitimate, Pantea a declarat că depinde de buget local pentru a le putea negocia salariile.

Echipa este susţinută de autorităţile locale, iar lucrurile sunt foarte încurcate… politic. În condiţiile în care nici legile statului nu încurajează sponsorii să susţină activitatea sportivă, Danubius Galaţi se află în faţa unui alt blocaj financiar.

Altfel, fetele de la CSU vor juca, sâmbătă, de la ora 17,00, cu Dunărea Brăila, într-un meci amical, în deplasare.

Citit 1743 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Septembrie 2016 10:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.