Handbalistele de la Oţelul, în cantonament la Predeal

Handbalistele de la Oţelul, în cantonament la Predeal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De o săptămână handbalistele de la Oţelul se pregătesc în cantonamentul de la Predeal. Antrenamentele sunt conduse de Gabriela Artene. Accentul s-a pus pe acumulările fizice, însă nu este neglijată nici pregătirea tehnico-tactică. Prezenţa mingii la un antrenament are un efect aparte.

La pregătirile montane sunt prezente jucătoarele: Ramona Bocăneală, Violeta Paraschiv – Amelia Busuioceanu, Carmen Gheorghe, Cătălina Cioaric, Maricica Trandafir, Daciana Curtean, Iulia Artean, Raluca Dobca, Nicoleta Tudor, Nicoleta Iacob şi Ramona Constantinescu – ultima de la HCM Buzău.

Echipa gălăţeană va mai rămâne câteva zile la Predeal, după care va reveni acasă, unde vor fi continuate pregătirile. Este perioada de aproximativ 35-38 de zile, în care vor predomina jocurile de verificare, perioada în care se va lucra serios la omogenizare.

* Liga Naţională feminină va debuta pe 5 septembrie, primul meci pentru fetele de la Oţelul fiind programat în deplasare, cu multipla campioană Oltchim Rm. Vâlcea. Primele opt etape se vor desfăşura până pe 11 noiembrie – cu două întreruperi necesare pregătirii lotului naţional de senioare, dar şi disputării partidelor din cupele europene.

După această dată competiţia internă se întrerupe pentru a face loc ultimelor preparative şi participării naţionalei României la Campionatul Mondial din China, programat în luna decembrie. 

Liga Naţională se va relua cu etapa a 9-a, după Sărbătorile de iarnă – pe 9 ianuarie 2010, iar turul se va încheia pe 30 ianuarie.

Returul va debuta după o săptămână – pe 6 februarie 2010, când Galaţiul va fi vizitat de „galacticele” de la Rm. Vâlcea! Competiţia oficială internă se va încheia pe 12 mai 2010.

Citit 681 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.