Voleibalistele de la CS Universitatea au ratat Cupa

Voleibalistele de la CS Universitatea au ratat Cupa
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Numeroşi spectatori au venit sâmbătă, la Sala „Dunărea” pentru a urmări debutul echipei feminine de volei. CS Universitatea a primit vizita colegelor de eşalon de la Unic LPS Piatra Neamţ, care şi-au disputat un loc în "Cupa României".

Meciul a început mai anevoios, pentru gălăţence, care s-au „încălzit” mai greu, oaspetele conducând lejer cu 2-0 la seturi. Din actul al treilea lupta s-a încins, „studentele” au evoluat mai aproape de posibilităţile lor. În aceste condiţii a, asistat la un set trei extrem de interesant. Nemţencele au pornit, ca de obicei, bine, au avut 4-0, dar repede au fost egalate. În continuare s-a mers cap la cap: 8-8, 13-17 şi imediat egalatate, apoi elevele Ilenei Berdilă au sprintat spre câştigarea lui: 20-17 şi 25-23, după o dispută animată, cu Iuliana Cazamir, în prim-plan, purtată pe parcursul a 28 de minute. Interesant a fost şi setul patru, în care gălăţencele s-au aflat, de asemenea, aproape de adversare. Iată evoluţia scorului: 6-3, 6-6, 10-8, 11-11, 18-18, 21-20 şi 23-25 (durata, 27 de minute). 

Astfel că meciul s-a încheiat cu succesul fetelor de la Unic, cu 3-1 (18, 7, -23, 23), şi CSU a părăsit „Cupa României” încă din prima fază. Dacă gălăţencele vor mai câştiga la omogenizare, iar în ajutorul lor vor veni şi ultimele două jucătoare ce vor fi legitimate, atunci vom putea spune că echipa noastră se apropie de valoarea competitoarelor din primul eşalon, acolo unde vor evolua în acest sezon. 

Fără cusur arbitrajul prestat de internaţionalii Silvian Lungu şi Benone Vişan din Bucureşti. 

CS Universitatea a evoluat în formula: Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Sorina Marian, (Roxana Petre), Iuliana Cazamir, Elena Ivan, Irina Todaşcă – Monica Foca (libero). Sâmbătă, 15 octombrie, gălăţencele vor debuta în campionat (Divizia A1), întâlnind, în deplasare, SCM U Craiova. 

Citit 1144 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.