Handbaliştii de la CSU Galaţi, înaintea meciurilor de pregătire

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vacanţa handbaliştilor de la CSU (Divizia A) s-a încheiat, jucătorii s-au prezentat la pregătirile în vederea viitoarei ediţii de campionat. Cu câtva timp în urmă, „studenţii” au participat la un cantonament montan – la Predeal – unde, pe parcursul a zece zile, au efectuat antrenamente cu accent pe acumulări fizice.

A urmat o săptămână de repaus, iar la începutul acestei săptămâni a debutat a doua etapă a pregătirilor. Pe lângă antrenamentele obişnuite vor avea loc şi mai multe jocuri de verificare.

Antrenorul Mihai Pantea şi-a convocat elevii la Sala Sporturilor „Siderurgistul”. Au răspuns prezent Andronic, Bârjoveanu, Hăisan – Aniţa, Bursuc, Ragea, Costea, Mârşiu, Vieru, David, Dospinescu, Vlad, Tudorache, Taranoschi, Soare şi noul venit de la Poli Iaşi, Gabriel Elisei.

* Juniorii II ai Clubului Sportiv Şcolar Galaţi – campionii naţionali ai ediţiei trecute – şi-au reluat şi ei pregătirile. Antrenamentele au avut loc la Galaţi. În zilele următoare este preconizat şi un cantonament – după toate probabilităţile în staţiunea Durău.

Citit 561 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.