Phoenix a pierdut clar în fața joacă CSM Târgovişte

Phoenix  a pierdut clar în fața joacă CSM Târgovişte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Phoenix a fost învinsă, în partida disputată marți, pe teren propriu, de CSM Târgoviște, scor 53-72 (29-34). Aceasta este a doua înfrângere consecutivă din sezon, după meciul cu Universitatea Cluj, pierdut în ultimul minut de joc. 

Marcatoarele Phoenix au fost  Jeanette Jackson 13 puncte, Katie Rutan 10, Erica Covile și Shanice Steenholdt - câte 7, Romina Filip 5, Andreea Crețu și Kerah Nelson - câte 4, respectiv Alexandra Dumitrache 3 puncte. 


 

Echipa feminină de baschet Phoenix va juca, astăzi, 18 octombrie, la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 18,00, în compania formaţiei CSM Târgovişte, medaliata cu bronz în sezonul trecut, într-un meci contând pentru etapa a patra din Liga Naţională.

CSM Târgovişte, care vine după o victorie în faţa campioanei naţionale Sepsi Sf. Gheorghe, se află pe locul cinci, cu 4 puncte, dar cu un joc mai puţin, în timp ce Phoenix ocupă locul 4, cu cinci puncte.

Antrenoarea secundă Andreea Şoptică consideră că meciul este pe cât de important, pe atât de greu. “Ne aşteaptă un meci greu cu o echipa mare în istoria baschetului feminin românesc. Ne dorim o victorie, dar suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu şi trebuie să fim în cea mai bună formă”, ne-a declarat Andreea Şoptică.

În weekendul trecut, Phoenix a pierdut, în deplasare, scor 73-76, în faţa Universităţii Cluj, într-un meci în care a reuşit o revenire de la minus 12 puncte la plus 4 puncte, dar câteva decizii greşite la ultimele posesii au pus capăt şansei de a obţine a treia victorie din sezon.

Altfel, căpitanul echipei Phoenix, Romina Filip (foto) a fost convocată la lotul naţional, în vederea susţinerii meciurilor decisive de calificare la Campionatul European 2017 din Cehia. Pe 23 noiembrie, România va întâlni selecţionata Israelului, la Cluj, iar pe 23 noiembrie va juca cu reprezentativa Turciei, la Ankara. Cantonamentul „naţionalei” va începe pe 8 noiembrie, perioadă în care competiţia internă va fi suspendată.

Citit 1390 ori Ultima modificare Marți, 18 Octombrie 2016 23:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.