Dunărea, reușită de play-off în Liga Mol

Dunărea, reușită de play-off în Liga Mol
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa de hochei pe gheață CSM Dunărea a câștigat, duminică seara, la Galați, scor 6-2 (0-0, 2-1, 4-1), în fața formației maghiare Ferencsvaros, într-un meci contând pentru Liga Mol.

Prima repriză a fost fără goluri, scorul fiind deschis abia în minutul 36:15, de Buchbacher (pasa lui Devenka și Rasulov), ca apoi, la doar 10 de secunde, scorul să ajungă la 2-0, prin reușita lui Rusnak. Replica ungurilor nu s-a lăsat prea mult așteptată, aceștia reducând diferența după alte 20 de secunde. Intrarea în ultima repriză a fost făcută în forță de gălățeni care au mai marcat o dată prin Bushbacher, min 40:59, pentru 3-1, apoi Szocs a înscris pentru 4-1 (min 44:45). În acest moment, stafful maghiarilor a luat decizia de a înlocui portarul, ca apoi, oaspeții să mai înscrie un singur gol, ultimul pentru echipa lor. Americanul Bushbacher a mărit diferența la trei goluri, iar Zoltan Pal a ”înghețat” tabela la scorul de 6-2.

Cu această victorie clară, Dunărea a urcat pe locul 7, cu 34 de puncte, din 29 de jocuri, la două puncte în fața formației clasate pe locul 8, dar cu trei jocuri mai puțin, Fehervari Titanok.

”A fost o victorie importantă pentru echipa noastră și că am intrat, pentru moment, în zona de play-off. În ceea ce privește meciul de mâine, UTE are o echipă excelentă, cu jucători buni, iar meciul va fi un test pentru echipa noastră”, a declarat Bushbacher.

Luni, de la ora 18,00, tot la Galați, CSM Dunărea va juca cu UTE Ujpest, echipă aflată pe locul 3, cu 53 de puncte din 25 de jocuri. Dunărea vine după alte două victorii, 3-0 cu Dunaujvarosi DAB, respectiv 2-1 cu Debrecen, în timp ce UTE a pierdut, sâmbătă, scor 3-5, în fața formației Corona Brașov. 

 

 

Citit 1389 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.