Tottenham Buzău şi Olympique Chiajna

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tare, iarba! Cam aceasta-i reacţia după ce auzi că Tribunalul pentru Arbitraj Sportiv a stabilit că Adrian Mutu este bun de plată: 17 milioane de euro despăgubiri lui Chelsea Londra, pentru că a tras pe nas.

Aş putea fi judecat pentru lipsă de delicateţe, dar în acest caz nu merge cu mănuşi. Clubul a dat bani pe el pentru a-l legitima şi a fost nevoit să-l basculeze în momentul în care a depistat că acesta călcase rău de tot pe bec. Prostia are tarife mari de tot şi, din păcate, n-o poţi achita în leasing sau făcând credit cu buletinul. Chiar îmi pare rău pentru el…

* Idioţenie (pe linie sportivă) mai mare n-am auzit până la declaraţia fostului antrenor Jackie Ionescu - altfel un tip mobilat bine de tot la mansardă. „Şahtior este o echipă modestă. În Liga I ar fi de locul şapte”, asta a spus domnul Ionescu după „remiza” Timişoarei în bârlogul lui Lucescu, 2-2 în preliminariile Champions League.

Cu riscul de a trece milimetric pe lângă o jignire cât casa, sper că nu vârsta să fie de vină pentru perla cunoscutului om de fotbal. Dacă Doneţkul lui Luce e de mijlocul clasamentului la noi, înseamnă că alde Werder Bremen, Marseille sau Tottenham, formaţii eliminate anul trecut de „minerii” ucraineni, ar trebui să simtă trepidaţii în zona cocciso-lombară la meciuri cu Gloria Buzău sau Concordia Chiajna. E prea mult!

* Mi-aş dori enorm de mult ca timişorenii să treacă de Şahtior (nu fac apologia patriotismului, pur şi simplu asta vreau), dar pariez în acest colţ de pagină că gruparea pregătită de Mircea Lucescu va arăta altfel în retur. Reţineţi - iar aceste rânduri rămân mărturie, câştigătoarea Cupei UEFA va câştiga pe Bega la cel puţin două goluri diferenţă. Aşa, de locul şapte cum este ea considerată…

* Cam multă euforie după victoria Stelei cu amărâţii de la Motherwell, nişte scoţieni care şi-au respectat, joi seară, firma de zgârciţi. N-au vrut să arate nimic! Iar afirmaţia lui Becali, cum că Bergodi este un Beethoven al fotbalului, e bună de aruncat la coş. Eu mai ştiu un Beethoven, pe lângă marele compozitor german: potaia aia uriaşă, Saint-Bernardul. Mai vorbim după prima înfrângere a echipei din Ghencea.

Citit 622 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.