Meciuri amicale pentru Politehnica şi Oţelul II

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pregătirile în vederea noului sezon competiţional au intrat în linie dreaptă pentru echipele din Liga a III-a. În cele 12 zile care au mai rămas până la debut tehnicienii vor urmări punerea la punct a ultimelor preparative, astfel ca noul campionat să-i găsească în cea mai bună formă sportivă.

Sâmbăta trecută aceste formaţii au susţinut noi meciuri de verificare - ambele disputate în deplasare. Iată câteva constatări de la aceste partide - ambele încheiate cu înfrângeri.

CF Brăila - Politehnica 10-0 (7-0)!

Chiar dacă Puiu Antohi (secund - Marius Cosoreanu) - a avut în lot nu mai puţin de opt juniori, rezultatul înregistrat pe stadionul brăilean nu poate fi scuzat. "Dacă am fi luat  unsprezece tineri de pe stradă şi tot nu am fi primit atâtea goluri", a încercat să-şi arate amărăciunea tehnicianul gălăţean.

Între Galaţi şi Brăila  există o îndelungată rivalitate sportivă  - care s-a dovedit şi benefică în anumite perioade. De data aceasta, brăilenii au intrat cu gândul la revanşă. În sezonul trecut - când aceştia au avut o evoluţie palidă în campionat (locul 8), Politehnica îi bătuse - în campionat - chiar pe propriul teren, cu 5-1.

Un scor care nu se uită uşor, şi iată că brăilenii şi-au luat revanşa într-un "amical". Suntem siguri, că alta va fi situaţia în campionat.

Iată echipa aliniată de Politehncia: Stoica - Radu, Anghel, Şerbănescu, Danielescu - Fălcaru, Pavel, Francis, Bahica - I. Cristian, Chelaru. Au mai fost folosiţi: Olaru, Cârneci, Stamate, Petru, Ganea, Chiriac, Batista, Roman şi Ciurcă. Din actualul lot mai face parte Hristian - accidentat în prezent. A plecat la CSM Rm. Sărat (unde antrenor este gălăţeanul Mişu Ciobanu) atacantul Serian.

F.C. Vaslui II - Oţelul II 2-0 (1-0)

Meciul a fost găzduit de stadionul din Bârlad şi s-a încheiat cu succesul vasluienilor la scorul de 2-0. Până la deschiderea scorului (min.44), tinerii "oţelari" au avut trei-patru situaţii bune de a înscrie, însă au fost irosite.

Viorel Tănase a trimis în teren următorul "unsprezece": Pascal - Ciurea, Stoica, Emir, Racoviţă - Tache, Tudosă, Oprea, Ginghină - Tănasă, Avram. În mitanul al doilea a jucat o altă  echipă: Burloiu - Marus, Sipovici, Agache, Murgoci - Schwartz, Miron, Neagu, Frunză - Ginghină, Cârjan.

Ultimul meci de verificare din această etapă precompetiţională va avea loc pe 5 august - cu Unirea Slobozia (Stadionul "Siderurgistul", ora 18,00).

Citit 671 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.