ARCADA a câștigat ultimul meci acasă din acest an
Foto: Foto Sonia Baciu

ARCADA a câștigat ultimul meci acasă din acest an
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Voleibaliștii de la Arcada au câștigat, scor 3-0 (25-19, 25-13, 25-23), în fața formației VC Caransebeș, într-un meci contând pentru etapa a doua a returului Diviziei A1 de volei masculin.


 

Meciurile ultimei etape din acest an în campionatele Diviziei A1 la volei, atât la feminin, cât şi la masculin, sunt programate astăzi. În competiţia băieţilor este etapa a doua din retur, în cadrul căreia echipa Arcada va întâlni, la Galaţi, formaţia Volei Club Caransebeş. După sincopa din runda trecută, când au pierdut la Bucureşti, cu CSM, gălăţenii nu mai au voie la niciun pas greşit în lupta pentru titlul de campioană, astfel că singura variantă luată în calcul este o victorie cu cel mult un set cedat pentru a se lua toate cele trei puncte. Întâlnirea de astăzi va începe la ora 17,00 şi va fi găzduită de Sala Sporturilor „Dunărea”.

După acest meci se va lua o scurtă vacanţă, până pe 27 decembrie, când vor fi reluate antrenamentele, următorul meci fiind programat la începutul lunii ianuarie în Cupa Confederaţiei Europene de Volei.

În campionatul feminin, CS Universitatea va întâlni, în deplasare, pe SCM Piteşti. Partida de astăzi va începe la ora 13,00. Gălăţencele ocupă penultimul loc, dar speră ca în perioada următoare să perfecteze două transferuri, cele ale tulcencelor Teodora Şabloschi şi Camelia Vasile, cu care echipa să aibă potenţialul necesar urcării în clasament.

Citit 1678 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 22:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.