Fetele de la Phoenix au pierdut în fața clujencelor
Foto: Foto Sonia Baciu

Fetele de la Phoenix au pierdut în fața clujencelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Echipa feminină de baschet Phoenix a pierdut, scor 60-71 (20-18, 12-19, 8-19, 20-15), în fața Universității Cluj, în meciul din etapa a treia a returului Ligii Naționale.


 

Echipa feminină de baschet Phoenix va juca, astăzi, la Sala "Dunărea", de la ora 19,30, cu formaţia Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a treia din returul Ligii Naţionale (LN).

După două victorii importante la începutul returului, echipa gălăţeană abordează partida de pe locul cinci (18 puncte), în timp ce adversarele se află pe locul secund, la egalitate (19 puncte) cu formaţiile clasate pe locurile 3 şi 4, Olimpia Braşov şi CSM Târgovişte. În meciul din tur, clujencele s-au impus foarte greu, scor 74-70.

Antrenorul Eugenio Rodrigues este optimist în ceea ce priveşte evoluţia echipei sale. „Vom juca cu una dintre echipele favorite pentru a câştiga campionatul. U Cluj este o formaţie cu alte atuuri faţă de ale noastre. Avantajul nostru este că jucăm pe teren propriu, unde suntem foarte competitivi cu toate adversarele. Mai mult, noi venim după două victorii, foarte importante pentru moralul echipei. Sperăm ca şi acum să avem sprijinul publicului gălăţean”, a declarat Rodrigues.

Altfel, echipa masculină a aceluiaşi club va juca, duminică, în deplasare (ora 17,00), cu vicecampioana BC Mureş Tg. Mureş, o partidă contând pentru etapa a doua din retur. Phoenix a câştigat meciul din tur, scor 80-78. Echipa gălăţeană, cu patru victorii din 11 meciuri, se află în acest moment pe locul 8, cu 15 puncte, în timp ce mureşenii se află pe locul 6, la egalitate de puncte (16) cu BC Timişoara.

Antrenorul Florin Nini consideră că o reuşită a gălăţenilor în acest meci ar putea însemna consolidarea poziţiei în clasament. „Va fi un meci greu, dar încercăm să dăm totul pentru a obţine victoria, care ne este necesară pentru menţinerea în zona de play-off”, a spus Nini.

Citit 1139 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 22:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.