Oţelul poate primi suporterii pe stadion

Oţelul poate primi suporterii pe stadion
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducerea clubului gălăţean de Liga I eliberează, începând de ieri, abonamente pentru turul noului campionat * Acestea trebuie să respecte ultimele indicaţii ale Jandarmeriei – sunt nominale! *

„E o mare problemă la Oţelul”

Care-i ultimul stadion din ţară fără turnichete şi fără nocturnă? Nu-i greu de localizat, este arena din Ţiglina III. Stadionul „Oţelul” a fost nominalizat de oficialii Federaţiei Române de Fotbal, dar şi de către Jandarmerie pe lista neagră a bazelor sportive care încă nu se ridică la standardele internaţionale.

„La Oţelul este o mare problemă, dar sperăm să se rezolve”, a afirmat Sorin Satmari, funcţionar la FRF şi observator la meciurile de Liga I. Absenţa turnichetelor este buba indicată de mai-marii fotbalului autohton, dar conducerea Clubului Oţelul susţine că situaţia este prezentată exagerat. 

„Aşteptăm publicul cu Ceahlăul”

„Cum să nu se joace cu public la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ? Nici nu se pune problema”, a reacţionat Marius Stan, directorul general al Oţelului, în momentul în care l-am întrebat dacă echipa sa riscă să se prezinte în faţa unor tribune goale duminică seară, la ora 18.00.

„Am discutat cu Jandarmeria şi am stabilit de comun acord măsurile care trebuie luate, aşa că fanii formaţiei noastre nu vor avea probleme. Îi aşteptăm pe toţi la stadion la meciul cu Ceahlăul”, a adăugat Stan, care explică în numai câteva cuvinte absenţa barelor în cruce de la porţile arenei şi a instalaţiei de iluminat: „Stadionul este mijloc fix al Combinatului, ArcelorMittal va decide când le va monta.”

50 de lei, un abonament la tribuna I

Ca să poată juca pe teren propriu cu suporteri, angajaţii Oţelului au avut mult de muncit la noile abonamente. Ele nu pot fi eliberate decât în prezenţa cărţii de identitate a solicitantului, astfel încât să existe o evidenţă clară a celor care intră pe stadion.

Începând de marţi, tichetele pentru turul de campionat se găsesc la stadion şi la Clubul ArcelorMittal din Ţiglina I. Un abonament la tribuna I costă 50 de lei, iar unul la tribuna a II-a şi la peluze face 40 de lei. Pensionarii, elevii şi studenţii beneficiază de reduceri: vor achita 40 de lei pentru accesul la tribuna I şi 35 de lei la cealaltă tribună.

Explicaţie foto: Stadionul „Oţelul” rămâne deschis amatorilor de fotbal şi în campionatul 2009-2010 al Ligii I

Citit 1260 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.