Politehnica Galaţi – CSM Focşani 3-2 (1-1), în meci de pregătire

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Politehnica Galaţi (Liga a III-a) a susţinut ieri dimineaţă cel de-al cincilea meci din actuala campanie de pregătire. Trei dintre acestea au avut caracter de verificare, iar două au contat pentru Cupa României.

Marţi, pe Stadionul „Siderurgistul”, elevii lui Puiu Antohi au întâlnit o colegă de eşalon: CSM Focşani. A fost un meci extrem de util, un joc de angajament din care au rezultat cinci goluri şi numeroase alte situaţii la cele două porţi.

După o mare ratare a lui Munteanu, focşănenii au deschis scorul, egalarea survenind până la pauză – prin Radu, care a transformat un penalti.

Debutul mitanului al doilea îi găseşte pe gălăţeni în ofensivă, irosind câteva oportunităţi, prin Ionuţ Cristian, Chelaru şi Roman. Politehnica a trecut din nou în avantaj: 2-1, prin penaltiul transformat de Serian, însă vrâncenii au dus, imediat, tabela la 2-2. Cu circa un sfert de oră înainte de pauză Serian a fructificat o pasă venită de la Radu, pecetluind scorul final la 3-2.

Întâlnirea a fost arbitrată de Viorel Cojocaru – asistat de L. Ciubotariu şi Fl. Vişan.

Gălăţenii au început meciul în următoarea formulă: Stoica – Radu, Anghel, Stamate Danilescu – Şerbănescu, Fălcaru, Munteanu – Pavel, Bahica, Chelaru. Au mai jucat: Olaru, Serian, Roman, I. Cristian, Ganea, Chiriac şi Petru.

Până la debutul în noul sezon (14 august), Politehnica va mai susţine un singur meci – cel din Cupa României, pe 8 august, ora 17,30. Adversară va fi CF Brăila, iar partida va avea loc în deplasare.

Citit 880 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.