UPDATE: PHOENIX a pierdut, în deplasare, cu campioana en-titre
Foto: Foto Sonia Baciu

UPDATE: PHOENIX a pierdut, în deplasare, cu campioana en-titre
În imagine, Alexandra Dumitrache, "integralista" meciului dintre Phoenix şi Sepsi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Phoenix a pierdut, scor 61-88 (29-53), în fața formației Sepsi Sf. Gheorghe, în meciul disputat joi seară, în deplasare. 


Echipa feminină de baschet Phoenix va juca cu Sepsi Sf. Gheorghe (astăzi, de la ora 19,00) şi apoi cu Universitatea Cluj (sâmbătă, ora 19,00), în meciuri contând pentru etapele 2 şi 3 din faza secundă a Ligii Naţionale, grupa locurilor 1-6.

Phoenix se află într-o grupă foarte valoroasă, în prima parte a sezonului regulat reuşind o o singură victorie în faţa adversarelor de aici, 83-54, cu SCM Satu Mare.

Cu Sepsi, campioana en-titre, Phoenix a reuşit, în tur, contraperformanţa de a înregistra una dintre cele mai mari diferenţe de scor din campionat, înfrângere cu 59-108. În meciul din retur, de acum trei săptămâni, gălăţencele cu două jucătoare de bază accidentate, au fost mai concentrate şi au pierdut la un scor mai rezonabil, 54-84, având în vedere raportul valoric al celor două echipe.

Antrenorul Eugenio Rodrigues consideră că atât meciul de la Sf. Gheorghe, cât şi cel cu U. Cluj vor fi foarte gele, dar, în acelaşi timp, fără presiune. „Ştim că va fi greu, în opinia mea aceste două echipe sunt cele mai bune din campionat. Nu avem presiune asupra noastră şi asta nu pentru că am câştigat partida cu Târgovişte (n.r. - scor 77-68) din etapa precedentă. Când jucăm cu echipe care au bugete diferite de ale noastre şi alte obiective, nu avem presiune. Vrem să câştigăm, fără presiune putem oferi surprize”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Phoenix abordează partida de pe locul 5, cu 29 de puncte, în timp ce Sepsi este lider, cu 37 de puncte şi o singură înfrângere.

Alexandra Dumitrache, una dintre jucătoarele române de bază, integralistă în meciul retur cu Sepsi, este optimistă: "Sepsi este o echipa puternică, cu jucătoare experimentate. Partida va fi destul de grea, însă noi suntem pozitive şi încrezătoare. Nu avem nimic de pierdut şi ne vom juca şansa".

Citit 1032 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2017 20:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.