Sfârșit de săptămână cu opt evenimente sportive în program
Foto: Foto Sonia Baciu

Sfârșit de săptămână cu opt evenimente sportive în program
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După un weekend, cel precedent, cu toate meciurile echipelor gălăţene disputate în deplasare, iată că a venit şi rândul unui cu o ofertă competiţională foarte bogată, cu nu mai puţin de opt evenimente programate în Galaţi.

La Sala „Dunărea”, astăzi au loc trei meciuri. De la ora 11,00, handbaliştii echipei CSU Danubius (eşalonul doi) joacă cu HCM Buzău, în etapa a doua a returului. Este un meci pe care elevii antrenorului Florin Andronic trebuie să îl câştige pentru a-şi atinge obiectivul, clasarea pe locurile 3-4, care să le permită participarea la turneul de baraj pentru promovare.

Două ore şi jumătate mai târziu este rândul unei alte echipe de la CSU să intre în arenă. De la 13,30, formaţia feminină de volei îşi va măsura forţele cu una dintre echipele puternice ale Diviziei A1, CSM Bucureşti. „Nu avem valoarea bucureştencelor, dar ne vom juca şansa până la capăt”, ne-a spus antrenoarea Ileana Berdilă. 

În meciul vedetă al zilei, de la ora 16,00  (televizare pe TVR1) are loc o partidă din Liga Naţională ce merită să fie vizionată: CSU Danubius - SCM Craiova. Elevele antrenorului Valeriu Costea au un obiectiv clar, victoria, altfel le va fi foarte greu să urce în clasament. 

Fotbal, la "Siderurgistul"

După lunga pauză de iarnă, pasionaţii de fotbal şi în special suporterii Oţelului sunt aşteptaţi la primul meci oficial din acest an, în Galaţi. Pe stadionul Siderurgistul, de la ora 13,00, SC Oţelul va juca cu Viitorul Costache Negri, meci restanţă din turul Ligii a IV-a, competiţie pe care echipa gălăţeană o domină autoritar.

Seara, la Patinoar

Spre seară, programul oferă un drum la Patinoar pentru a asista la un meci de hochei ce se anunţă spectaculos. De la ora 18,30, Dunărea va juca cu Corona Braşov, ultimul meci de pe teren propriu din sezonul regulat. Partida este şi un preambul pentru play-off, când cele două echipe se vor duela în semifinale.

Duminică, o zi în Sală

La Sala Dunărea, duminică sunt programate trei evenimente, printre care două partide de interes maxim pentru publicul spectator gălăţean, ambele în prima ligă, formaţiile gălăţene implicate aflându-se în lupta pentru câştigarea titlului de campioană.

Mai întâi, se vor afla în „lumina reflectoarelor” voleibaliştii de la Arcada. Serios zdruncinaţi după înfrângerea din etapa precedentă (0-3, la Bucureşti, cu Steaua), care le-a adus şi pierderea primului loc, gălăţenii nu concep decât o victorie foarte clară în meciul cu Tricolorul Ploieşti. Confruntarea celor două grupări este programată de la ora 13,30 şi va fi televizată de postul Digisport. 

Apoi, fotbaliştii de la Oţelul vor reapărea în faţa publicului, acceptând invitaţia unei alte echipe înfiinţată doar din pasiune pentru fotbal, cea feminină FC Universitatea. Duminică, de la ora 15,30, va avea loc la Sala „Dunărea” prezentarea lotului fotbalistelor, ocazie cu care se va juca un meci demonstrativ cu cei de la Oţelul. 

În finalul zilei se va disputa un joc de futsal: de la ora 18,00, liderul Ligii I -United Galaţi, primeşte replica ieşenilor de la CSM Poli. Aşa cum s-au petrecut lucrurile şi în alte situaţii, meciul acesta promite spectacol, cu multe goluri şi o victorie de partea echipei noastre, care trebuie să îşi păstreze postura de lider. 

Citit 2382 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2017 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.