Naţionala artiştilor vine să susţină Oţelul, într-un eveniment-spectacol la "Siderugistul"

Naţionala artiştilor vine să susţină Oţelul, într-un eveniment-spectacol la "Siderugistul"
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Echipa naţională de fotbal a artiştilor va juca duminică la Galaţi, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de proiectul de reconstrucţie a Oţelului prin clubul înfiinţat anul trecut de suporteri.

Proiectul noului Oţelul prinde contururi tot mai solide, activitatea clubului înfiinţat de suporteri convingându-i pe fotbaliştii din echipa naţională a artiştilor că lucrurile sunt serioase şi că merită din plin să se implice în susţinerea acestuia.

Astfel, duminică va avea avea loc un eveniment de mare atracţie, de la ora 16.00, la Stadionul "Siderugistul": un meci demonstrativ între echipa „Legendele Oţelului” şi Naţionala Artiştilor.

Venirea artiştilor fotbalişti la Galaţi nu este o surpriză, de vreme ce-l are în frunte pe gălăţeanul Adrian Enache, un înfocat suporter roş-alb-albastru, celebru şi prin felul în care-i place să se recomande de foarte mulţi ani: „preşedintele de onoare al Oţelului”.

Interpretul ultimului imn al Oţelului a spus că el şi coechipierii din „Naţională” vin la Galaţi pentru a contribui la popularizarea noii echipe a Oţelului şi astfel să atragă noi membri socios în club. „Pentru un oraş cu o istorie fotbalistică atât de frumoasă merită să reconstruim această echipă. Vin cu tot sufletul la acest eveniment, am fost alături de Oţelul la bine, trebuie să fiu şi la greu. Mă obligă istoria, pasiunea gălăţenilor şi până la urmă pasiunea mea pentru tot ce înseamnă spiritul Oţelului. Este păcat că s-a îngropat tot, acum toţi trebuie să fim arheologi, să readucem la lumină această comoară a Galaţiului”, ne-a mărturisit Adrian Enache.

Echipa naţională de fotbal a artiştilor din România este câştigătoarea Campionatului Mondial de profil din 2014.

De partea cealaltă, mulţi dintre foştii fotbalişti de marcă ai Oţelului şi-au reconfirmat susţinerea pentru noul club, răspunzând prompt invitaţiei de intra pe teren duminică. Până ieri îşi confirmaseră prezenţa: Ion Viorel, Viorel Tănase, „Puiu” Antohi, Vivi Stamate, Adrian Oprea, Ion Gigi, Alin Pânzaru, Iulian Arhire, Tudorel Pelin, Daniel Florea, Sorin Frunză, Doru Balmuş, Damian Băncilă, antrenorul Ion Morohai, alături de actualul director sportiv Sorin Haraga şi de antrenorul principal Stelian Bordieanu.

Citit 14692 ori Ultima modificare Vineri, 28 Aprilie 2017 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.