Lucian Bute se pregăteşte pentru întâlnirea cu Andrade

Lucian Bute se pregăteşte pentru întâlnirea cu Andrade
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Campionul mondial IBF la supermijlocie, Lucian Bute, a declarat, ieri, că meciul pentru păstrarea centurii cu mexicanul Librado Andrade este revanşa pe care el şi-a dorit-o şi că nu-i va mai oferi adversarului aceleaşi şanse ca în meciul precedent.

"Cum am spus şi atunci după meci, am vrut o revanşă cu el. Dacă s-ar fi văzut tot meciul de atunci, lumea ar fi înţeles că am controlat partida. Am căzut, dar m-am ridicat, campionii se ridică şi nu am pierdut centura.

Va fi alt meci, Andrade va lovi umbra mea de această dată. Îmi voi pregăti meciul aşa cum ştiu eu mai bine şi el nu va mai avea posibilitatea să se mai apropie de mine. Vreau să demonstrez tuturor că a fost o întâmplare ceea ce s-a întâmplat", a explicat Lucian Bute.

Gălăţeanul a comentat şi declaraţiile lui Andrade despre acest meci: "E dreptul lui să spună că nu-mi va acorda mai mult de trei reprize. Şi eu îl ştiu pe el şi voi viziona şi alte meciuri, îmi voi doza efortul şi o să rămân campion".

Lucian Bute va boxa pe 28 noiembrie cu Librado Andrade pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Acesta este al doilea meci dintre cei doi pugilişti, după cel din octombrie 2008, când Bute l-a învins pe mexican.

Prezent la conferinţa de presă, preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a explicat că Lucian Bute are foarte mare încredere în forţele sale: "Voi merge la meciul lui Lucian, nu am lipsit niciodată. Nu am superstiţii, dar nu vreau să dau ocazia. Lucian îmi spune că îl va bate rău pe Andrade de această dată. Are încredere în el şi eu încerc să-l temperez, şi îi spun că Andrade este totuşi un pugilist puternic".

Citit 573 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.