Partida Oţelul-Steaua se dispută cu public

Partida Oţelul-Steaua se dispută cu public
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Meciul de duminică după-amiază (ora 17.00) consfinţeşte învierea arenei „Oţelul” care abia ieri dimineaţă a primit acordul Jandarmeriei pentru a-şi deschide porţile * „Vreau un stadion plin ca să învingem Steaua”, se îmbărbătează antrenorul Dorinel Munteanu *

OŢELUL GALAŢI – STEAUA BUCUREŞTI

Meciul va avea loc duminică, de la ora 17.00 (în direct la GSP TV);

Stadionul „Oţelul” – etapa a IV-a a Ligii I de fotbal;

Echipele probabile:

OŢELUL: Kolev – Râpă, Costin, Jelev, Siminic – Iorga, Giurgiu – Antal, Paraschiv, Sălăgeanu – Axente. Antrenor: Dorinel Munteanu;

STEAUA: Tătăruşanu – Golanski, Baciu, Tudose, Marin – Nicoliţă, Onicaş, Ionescu, Ochiroşii – Stancu, Surdu. Antrenor: Cristiano Bergodi;

Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Micloş Nagy (Cluj-Napoca) şi Gero Szabo (Cluj-Napoca); rezervă – Cristian Sava (Bacău).

Uniforma care sperie fotbalul

Părea tot mai puţin probabilă deschiderea stadionului la cel mai important meci al sezonului, mai ales după ce conducerea clubului Oţelul se răţoise la Jandarmerie prin intermediul presei. „Nu ştiu dacă se va juca cu spectatori, întrebaţi ofiţerul de presă al Jandarmeriei! Dumnealor decid”, avea să afirme alaltăieri seară directorul general al grupării roş-alb-albastre, Marius Stan, cu un oarecare sictir.

O comisie a Inspectoratului care este angajat să asigure securitatea stadioanelor vizitase joi, la ora 14.00, arena din Ţiglina III pentru a vedea turnichetele mult-lăudate şi buclucaşul sistem video. „Nu ştiu ce să zic, încă n-am obţinut aprobarea, mai aşteptăm până mâine”, avea să spună şi adjunctul Cătălin Tofan după întâlnirea cu uniforma care a băgat în sperieţi fotbalul local.

Şeful „oamenilor de arme”, supărat foc

Vineri dimineaţă, imediat după ora 10.00, mai-marele jandarmilor gălăţeni, colonelul Mircea Olaru, a descins pe „Oţelul”, s-a certat preţ de câteva minute cu comandamentul clubului care aştepta cu emoţie marele OK şi a vizitat atent punctele care până mai ieri reprezentau veriga slabă a bazei sportive de lângă Spitalul de Copii.

Colonelul Olaru era deja convins că lucrurile sunt în ordine, în schimb îl râcâia ironia lui Marius Stan, care afirmase cu o zi înainte că jandarmii se lamentează ca să aibă week-end-urile libere, numai bune pentru pescuit şi vânătoare. „Am inspectat arena, mai sunt unele lucruri de pus la punct, dar vom trimite o adresă la Liga Profesionistă de Fotbal cu propunerea ca jocul de duminică să se desfăşoare în condiţii normale”, a conchis Olaru.

Fără prime speciale

„Nici nu-mi închipuiam să jucăm fără publicul de care avem atâta nevoie. Îmi doresc ca duminică să avem stadionul plin şi să învingem Steaua”, a declarat ieri antrenorul Dorinel Munteanu, convins parcă de faptul că Oţelul este, astfel, mai aproape de cele trei puncte.

„Este posibil să avem mulţi, foarte mulţi fani ai Stelei pe stadion, dar măcar o vor face contra-cost. Chiar şi aşa, nu ne mai doream să jucăm fără public, era o atmosferă groaznică”, a ţinut să afirme şi Marius Stan, care se aşteaptă la o mobilizare fără precedent din partea jucătorilor săi.

„N-au prime speciale, pentru că este vorba numai despre trei puncte. Vor încasa cât au câştigat şi după victoria cu Internaţional Curtea de Argeş”, a mai spus şeful grupării locale de Liga I.

Explicaţie foto: Nu era păcat ca fetele frumoase din Galaţi să nu aibă acces pe stadion la un meci atât de interesant?

Citit 1119 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.