Jandarmeria pledează pentru fair-play la Oţelul - Steaua!

Jandarmeria pledează pentru fair-play la Oţelul - Steaua!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deoarece în urma demersurilor efectuate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, Clubul de Fotbal Oţelul Galaţi a remediat o parte din neajunsurile constatate pe linia asigurării condiţiilor de siguranţă în arena sportivă, Jandarmeria a avizat favorabil disputarea meciurilor cu spectatori.

În acest context, pentru buna desfăşurare a meciului dintre echipele Oţelul Galaţi şi Steaua Bucureşti,  programat duminică, 23  august, la ora 17,00, au fost stabilite de către Liga Profesionistă de Fotbal şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi o serie de măsuri pentru ca arena sportivă „Oţelul Galaţi” să întrunească condiţiile prevăzute de lege.

Astfel, la intrarea în incinta stadionului au fost montate un număr de 11 turnichete care vor fi funcţionale până la ora disputării partidei; accesul publicului în incinta stadionului se va efectua pe bază de bilete procurate de la casele de bilete special amenajate; pe toate biletele vor fi menţionate tribuna, sectorul, rândul şi locul, astfel încât toţi spectatorii vor beneficia de un loc în arena sportivă;

Organizarea accesului pe stadion

Accesul spectatorilor pentru cele două tribune şi două peluze se va face astfel:

a) Pentru Tribuna 0 şi I – pe porţile de acces situate în colţul de NV al stadionului, la intersecţia străzilor Gh. Asachi  şi Anghel Saligny;

b) Pentru Tribuna II – pe poarta de acces situată în partea de NE a stadionului, vis a vis de Spitalul de Copii;

c) Pentru Peluza Nord – accesul se va face pe bază de invitaţie acordată de club;

d) Pentru Peluza Sud – pe poarta situată de-alungul aleii din vecinătatea blocului PS1D şi stadion.

d) Suporterii echipei oaspete – accesul acestora se va face prin strada Prelungirea Brăilei, la intrarea în terenul de antrenament.

Nu vă parcaţi maşina lângă „Oţelul”

În scopul evitării blocării zonei imediate stadionului, fapt ce duce la îngreunarea transportului public de persoane, adresăm rugămintea spectatorilor care se deplasează la stadion, să-şi parcheze autoturismele într-o zonă  îndepărtată.

Alcoolul are interzis pe stadion

Reamintim că spectatorilor le este interzis să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte ce pot fi folosite la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violenţă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă publică.

Nu fiţi ca dinamoviştii!

De asemenea spectatorilor le este interzis să arunce cu obiecte în teren sau în direcţia altor spectatori, să sară gardul care delimitează spaţiul de joc sau să intre pe spaţiul de joc, să deterioreze sau să distrugă mobilierul în interiorul locurilor de desfăşurare a meciului, să împiedice acţiunea forţelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Jandarmeria Galaţi atrage atenţia asupra interdicţiei de introducere pe stadion a artificiilor sau a obiectelor pe bază de amestecuri pirotehnice, deţinerea acestora constituind infracţiune.

Citit 633 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.