Metalosport, calificare spectaculoasă

Metalosport, calificare spectaculoasă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În competiţia de juniori Under 17, etapa interjudeţeană, Metalosport a înregistrat două victorii în confruntările cu Orizontul Ţifeşti. Cele două campioane ale judeţelor Galaţi şi Vrancea au jucat mai întâi la Galaţi, scor 7-0, iar duminică s-au întâlnit pe terenul de la Odobeşti, unde a fost 5-3, tot pentru gălăţeni.

Deşi competiţia este rezervată juniorilor de 17 ani, gălăţenii s-au prezentat cu jucători mult mai mici, la categoria Under 14, Metalosport neavând juniori mai mari. Cu toate acestea, evoluţia acestora a fost la înălţime în ambele manşe, aducându-le calificarea pentru turnele semifinală, unde se va juca în două grupe cu câte patru echipe. Tragerea la sorţi urmează să aibă loc în cursul acestei săptămâni.

Meciul de la Odobeşti a fost cu multe faze interesante şi cu o evoluţie palpitantă a scorului. Deşi se prezentau cu şanse minime de calificare, echipa din Tifeşti s-a ţinut tare. Scorul de la pauză a fost de 1-1, iar la reluare vrâncenii s-au aflat în două rânduri în avantaj pe tabela de scor, cu 2-1 şi 3-2. Dar de fiecare dată echipa noastră a egalat, iar finalmente s-a impus cu două goluri în avans. Marcatorii celor cinci goluri gălăţene: Sârbu - 2, Mircea, Farcaş şi Grădinaru, Metalosport a avut şi alte mari ocazii de gol, printre care două bare.

Antrenorul Ion Basalic a început cu următorul „unsprezece”: Honţaru - Grădinaru, Popa, Nanu, Puşcaşu - Neamţu, Sârbu, Manea, Farcaş - Mircea şi Cvitenco. Au mai jucat: Bacalu, Patriche, Cojan, Prodan şi Paruschi.

A arbitrat o brigadă din Buzău, cu Adrian Frăţilă la centru.

Citit 1920 ori Ultima modificare Joi, 15 Iunie 2017 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.