Stan se ia de „Bursuc”, înaintea meciului Oţelul - Unirea

Stan se ia de „Bursuc”, înaintea meciului Oţelul - Unirea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bineînţeles, subiectul scandalului nu-l putea constitui altceva decât arbitrajul *

Meciul de vineri se anunţă, ca de obicei, foarte aprins. Acolo e Mihai Stoica, aici Marius Stan – am mai scris despre rivalitatea celor doi foşti amici.

Dan Petrescu (foto), antrenorul Unirii Urziceni, a făcut însă o remarcă maliţioasă la adresa gălăţenilor, acuzându-i că au avut de fiecare dată arbitraj favorabil în partidele directe de la malul Dunării. „Statistica spune că Oţelul ne bate dacă arbitrează un român, iar dacă este un străin la centru câştigăm noi”, a afirmat fostul internaţional.

Nervos la culme, mai ales după ce echipa sa a pierdut partida cu Steaua (scor 0-1), directorul general al „oţelarilor” a răbufnit: „Poate vor să fim arbitraţi de Bogaciu, care la ultimul nostru meci de Cupa României, a dictat un penalti inexistent pentru Unirea. Să termine cu declaraţiile astea penibile! Dacă vor arbitri străini la meciul de vineri, îi invit să achite baremul şi n-am nimic împotrivă”. 

Ultimul duel de la Galaţi dintre „oţelari” şi ialomiţeni a fost câştigat de oaspeţi cu 2-0, însă brigada din Rusia care a condus jocul a costat aproape 10.000 de euro!

Citit 869 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.