UPDATE | CSU Danubius, înfrângeri la Roman

UPDATE | CSU Danubius, înfrângeri la Roman
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, duminică, 20 august | Evoluţia jucătoarelor de la CSU Danubius în meciurile de verificare din această vară nu este deloc încurajatoare. Până în prezent au susţinut şase partide, toate încheiate cu înfrângeri, unele dintre ele la diferenţe mari de scor.

Mai întâi, a fost înfrângerea de la Brăila, acum două-trei săptămâni, apoi alte două, în turneul desfăşurat la Galaţi. În ultimul weekend, gălăţencele s-au prezentat la turneul organizat de HCM Roman, unde au înregistrat încă trei înfrângeri: 18-28 cu Măgura Cisnădie, 16-27 cu Roman şi 17-24 cu Rapid Bucureşti, echipă abia promovată. Cu excepţia lui Livrinikj (accidentată), la Roman a fost prezent tot lotul.

Cum până la startul în noul sezon a rămas mai puţin de trei săptămâni (6 septembrie, acasă, cu Dunărea Brăila), perioada respectivă va trebui folosită la maximum, pentru eliminarea carenţelor din jocul echipei gălăţene.

Liga Naţională va avea în viitorul sezon 14 echipe, ultimele patru având o situaţie neplăcută: două vor retrograda direct, iar celelalte două vor disputa meciuri de baraj pentru menţinere. CSU Danubius are ca obiectiv clasarea în primele zece locuri.


CSU Danubius, turneu amical la Roman | Echipa feminină de handbal CSU Danubius participă, astăzi şi mâine (18, respectiv 19, august), la un nou turneu cu meciuri de pregătire, care are loc la Roman şi la care mai participă alte trei formaţii din Liga Naţională. Se va juca în sistem "fiecare cu fiecare", astfel că echipa gălăţeană, antrenată de Valeriu Costea, va disputa trei meciuri în acest turneu.

Citit 1274 ori Ultima modificare Duminică, 20 August 2017 17:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.