Gabriel Podaşcă – prima victorie la „Mondiale”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* S-a dat startul celei de a  15-a ediţii a Campionatelor Mondiale de box amatori din Italia. În Sala "Mediolanum" din Milano se întrec 621 pugilişti din 142 ţări, printre aceştia aflându-se şi  7 boxeri români. Reprezentantul României la categoria 60 kg, debutant la o competiţie de acest nivel,  este Gabriel Podaşcă (Box Club Bute Pechea). În primul său meci, pecheanul a izbutit să-l învingă la puncte pe Ismet Zerivci (Bosnia Herţegovina).

* Andreea Cristina Mitu (C.S.M. Dunărea Galaţi) participă la Turneul Internaţional de tenis Futures Almere (Olanda). În primul meci pe tabloul principal, Mitu a trecut de Sofia Kvatsabaia (Georgia) cu 6-2, 6-4 şi va juca cu Elise Tanaela (Olanda). În proba de dublu, Mitu - Andreea Ionela Iova (Olimpia) vor juca în turul al doilea cu perechea olandeză Van de Velde/Van der Meet.

* S-au desfăşurat primele meciuri din turneele finale ale Campionatelor  Naţionale de baschet juniori-Under 16, de la Oradea. Fetele de la Liceul cu Program Sportiv Galaţi au învins pe CSŞ Gloria Arad cu 69-49 şi joacă astăzi (ora 15,00) cu CSS Bega Timişoara în ultimul meci din grupă. În schimb băieţii de la Phoenix LPS Galaţi au pierdut în faţa celor de la Viitorul Cluj cu 70-73. Gălăţenii evoluează astăzi, în compania Liceului „Kos Karoly” Sf.  Gheorghe.

* Sâmbătă încep la Schimatari (Grecia) întrecerile Campionatelor Balcanice de atletism pentru juniori mari. La reuniunea atletică vor participa şi atleţii gălăţeni Ciprian Zota şi Bogdan Alexandru, aceştia fiind asistaţi de antrenorul emerit Dumitru Văduvoiu.

* Handbalista Timea Tătar va fi transferată sub formă de împrumut, până la finalul sezonului competiţional 2009–2010, la Oţelul Galaţi. Pivotul echipei băimărene, în vârstă de 20 de ani, a jucat în ediţia trecută a Ligii Naţionale în 10 partide şi a marcat 10 goluri.

Citit 889 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.