Criză de proporţii la Oţelul!

Criză de proporţii la Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dacă nici pe Delta Tulcea, formaţie de eşalon secund, nu o mai poţi învinge, situaţia devine gravă rău * Miercuri după-amiază, formaţia antrenată de Dorinel Munteanu a fost expresia neputinţei în faţa unor jucători care ar avea mari probleme în Liga I dacă n-ar arăta îndârjirea din „amicalul” disputat la Galaţi *

Meciurile „oţelarilor”, cu Dorinel pe bancă

·    Amical: Oţelul - Astra Ploieşti (nou-promovată Liga I) 1-1

·    Amical: Oţelul - Gornik Leczna (liga a II-a poloneză) 2-2

·    Amical: Oţelul - Slavia Sofia (prima ligă bulgară) 1-1

·    Amical: Oţelul - WKS Slask Wroclaw (prima ligă poloneză) 0-2

·    Amical: Oţelul - Minyor Pernik (prima ligă bulgară) 0-1

·    Amical: Oţelul - Astra Ploieşti (nou-promovată Liga I) 2-1

·    Oficial: Inter Curtea de Argeş (nou-promovată Liga I) - Oţelul 0-1

·    Oficial: Oţelul - Ceahlăul P. Neamţ (nou-promovată Liga I) 0-0

·    Oficial: CFR Cluj (candidată la titlu) - Oţelul 1-0

·    Oficial: Oţelul - Steaua Bucureşti (candidată la titlu) 0-1

·    Oficial: Oţelul - Unirea Urziceni (campioana României) 1-4

·    Amical: Oţelul - Delta Tulcea (Liga a II-a) 1-2

E groasă rău…

Oţelul nu mai bate pe nimeni. E verificată din mai multe surse, cu mai multe ocazii. Ultimul coşmar al suporterilor gălăţeni s-a produs alaltăieri, când o mână de jucători împrumutaţi de pe la Farul Constanţa şi unul chiar de la Oţelul – Laurenţiu Petean – a detonat o bombă la picioarele roş-alb-albaştrilor lui Dorinel Munteanu.

Problemele din vestiarul gălăţenilor - chestiune dezvăluită de căpitanul Gabriel Paraschiv - au fost reflectate fidel pe teren, oamenii care cândva se găseau cu ochii închişi pe verdele impecabil din Ţiglina III – mă refer la veteranii echipei – ajungând să se împiedice în minge şi să dea chifle de-ţi vine să te întrebi dacă nu cumva sunt posedaţi.

Ieri pe Trabzon, azi nici măcar pe Tulcea

Cu Delta Tulcea în faţă, „oţelarii” au strâns o recoltă jenantă: doar şapte şuturi la poartă şi trei, maxim patru, ocazii clare de gol, aici fiind incluse golul lui Paraschiv şi penaltiul ratat de Iorga.

De partea cealaltă, trupa de lângă braţul Sulina a trimis de trei ori balonul spre buturile păzite de Kolev şi a dezvoltat tot atâtea şanse de a marca. Statistica ruşinoasă merge şi mai departe, tulcenii dovedind o eficienţă aproape maximă în faţa porţii, în timp ce băieţii lui Dorinel ar fi avut nevoie de încă o oră, probabil, pentru a mai marca un gol.

Este greu de înţeles de ce unii jucători care acum doi ani de zile eliminau pe Trabzonspor, din Cupa UEFA Intertoto, printr-o dublă victorie, sunt acum jaloane tremurânde în faţa unor fitecine! Cineva, ceva i-a blocat, ba chiar i-a scos de pe orbita fotbalistică! 

Bilanţ insuportabil

De obicei, partidele amicale nu prea contează şi aşa am considerat şi după perioada de pregătire din Slovenia şi Ungaria. Totuşi, când în campionat continui linia din jocurile de verificare – cu o singură excepţie – septicemia din jocul echipei este evidentă.

Colac peste pupăză, şi Tulcea i-a dat peste nas Oţelului, formaţia roş-alb-albastră ajungând la un bilanţ neaşteptat de gri, spre negru: douăsprezece partide în mandatul lui Munteanu (şapte au fost amicale), două victorii, patru remize şi şase înfrângeri, golaveraj 9-16.

Dacă ar fi fost oficiale toate jocurile din această vară, Oţelul ar fi acumulat numai 10 puncte dintr-un total de 36. Urmează alte două dueluri, ambele în deplasare: diseară cu Rapid (ora 19.00) şi săptămâna viitoare cu Dinamo. Se va ieşi din criză?

Comentariu foto: „Repede, îl pierdem!” Cunoaşteţi replica, e prezentă în toate filmele despre Spitale de Urgenţă. Din păcate, e valabilă şi la Oţelul

Foto: Prosport

Citit 1114 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.