Gabriela Talabă a câștigat finala de dublu de la București
Foto: foto arhiva personala Gabriela Talabă

Gabriela Talabă a câștigat finala de dublu de la București
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Perechea formată din gălăţeanca Gabriela Talabă şi Oana Simion, cap de serie 3, a câştigat finala de dublu a turneului ITF de la Bucureşti, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. Talabă şi Simion le-au învins pe favoritele doi ale turneului, româncele Elena Bogdan şi Elena Cadar, scor 6-3, 0-6, 12-10.

Pentru Gabriela Talabă aceasta a fost a cincea finală, cu trei trofee cucerite, toate alături de Oana Simion, la Galaţi în 2015 şi 2016, respectiv la Focşani, anul trecut (turnee ITF de 10.000 de dolari).
În proba de simplu, Gabriela Talabă s-a calificat, vineri, în semifinale, după victoria în faţa Cristinei Adamescu, scor 6-2, 3-6, 6-1, în sferturile de finală. Următoarea adversară a gălăţencei va fi Irina Fetecău (cap de serie 7), care a trecut de italianca Federica Bilardo, scor 6-4, 6-2. Cealaltă semifinală se va disputa între Oana Simion şi Victoria Bosio (Argentina). 


Perechea formată din gălățeanca Gabriela Talabă și Oana Simion, cap de serie 3, s-a calificat în finala de dublu a turneului ITF de la București, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari. În semifinală, Talabă și Simion au învins perechea argentiniană Victoria Bosio/Guadalupe Perez Rojas (cap de serie 1), scor 6-3, 6-4. În finală, vineri, perechea Talabă/Simion va întâni a doua favorită a turneului, perechea Elena Bogdan/Elena Cadar.

Pentru Gabriela Talabă aceasta este a cincea finală, cu trei trofee cucerite, toate alături de Oana Simion, la Galați în 2015 și 2016, respectiv la Focșani, anul trecut (turnee ITF de 10.000 de dolari).

În proba de simplu, Gabriela Talabă s-a calificat, joi, în sferturile de finală, după ce în ”optimi” a trecut de argentinianca Guadalupe Perez Rojas (cap de serie 8), scor 3-6, 6-2, 6-3. În turul următor, vineri, Talabă va juca împotriva Cristinei Adamescu.

Gabriela Talabă (locul 1090 WTA) este studentă la Universitatea Texas Tech din Lubbock (SUA) și evoluează în turneele profesioniste mai ales în perioada vacanței de vară.

Citit 1476 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 August 2017 14:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.