United, punctaj maxim după două runde
Foto: Sonia Baciu

United, punctaj maxim după două runde
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În etapa a doua a Ligii I de futsal, gălăţenii de la United s-au deplasat pe terenul celor de la Spicom Sf. Gheorghe, o adversară teoretic la îndemână, cu care gălăţenii nu avuseseră probleme în ediţiile anterioare. De data aceasta, însă, a fost un joc dificil, decis de United în ultima parte.

Încă din primele minute, s-a văzut că jucătorii de la Spicom şi-au luat toate măsurile pentru a nu primi gol, s-au apărat cu multă disciplină şi determinare, tactică ce le-a îngreunat misiunea oaspeţilor. Aşa se face că tabela a rămas neatinsă până în ultimele şase minute. În min. 34, noua achiziţie Guilherme Varela a avut un moment de inspiraţie şi a deschis scorul. Tabela a fost fixată la 2-0 pentru United în penultimul minut, autorul reuşitei fiind Cireş.

După două etape, United şi-a trecut în cont tot atâtea victorii, fără gol primit (golaveraj 5-0). Iată şi jucătorii care au reuşit acest al doilea succes: Wellington - Burdujel, Laşcu, Apostol, Cireş, Cojoc, Crăciun, Varela, Borges, Nascimento şi Nica.

Într-un alt meci al etapei a doua - cu ultimele dispute programate aseară şi astăzi - City’us Tg. Mureş a pierdut, pe teren propriu, cu Dunărea Călăraşi, scor 1-2.

Campionatul se va întrerupe până pe 17 septembrie, perioadă în care echipa naţională a României are de jucat importantul baraj cu Georgia, pentru calificarea la turneul final al Campionatului European.

Reluarea Ligii I va însemna pentru United un test sever, întâlnirea cu Autobergamo Deva, echipă cu care s-a duelat, nu cu mult timp în urmă, în finala campionatului precedent.

Tehnicianul Cosmin Gherman este convins că, până la această partidă cu deţinătoarea trofeului de campioană, potenţialul formaţiei sale va creşte. "În aceste două săptămâni, vom încerca să punem lucrurile la punct, iar echipa va arăta mult mai bine", ne-a spus antrenorul echipei gălăţene.

Citit 1073 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2017 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.