Handbalistele de la Oţelul joacă astăzi cu Oltchim

Handbalistele de la Oţelul joacă astăzi cu Oltchim
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Handbalistele de la Oţelul şi-au amânat cu trei zile debutul în noul sezon competiţional. Aceasta din cauză că adversara de astăzi, din prima etapă - multipla campioană Oltchim Rm. Vâlcea – a participat, în weekendul trecut, la un turneu internaţional.

Aşadar, astă-seară, de la ora 20,30 (în direct pe Digi Sport) fetele de la Oţelul vor susţine primul meci oficial din acest sezon. Să mai spunem că gălăţencele vor activa în acest sezon atât în competiţia internă, cât şi în „Cupa EHF”.

Elevele antrenoarei Gabriela Artene şi-a pus la punct preparativele pentru actualul sezon oficial, în pofida faptului că au existat destule probleme de lot. Pregătirile au debutat cu două luni în urmă, printr-un cantonament de pregătire la Predeal. Au urmat zeci de antrenamente, la Galaţi, şi participarea la numeroase meciuri de verificare.

Obiectivul echipei este o clasare care să-i permită participarea – şi în viitorul sezon – într-o competiţie continentală.

Pentru actualul sezon, antrenoarea Gabriela Artene (foto) beneficiază de următorul lot de jucătoare: Ramona Bocăneală, Andreea Polocoşer – Cătălina Cioaric, Maricica Trandafir, Amelia Busuioceanu, Carmen Gheorghe, Nicoleta Tudor, Iulia Artean, Daciana Curtean, Raluca Dobca (deocamdată accidentată), Nicoleta Iacob, Tatiana Alifanova, Delia Mărginean, Nadejda Kalaşnikova şi Timea Tătar.

Meciul din această seară va fi arbitrat de un cuplu gorjean: Adrian Eremia – Anton Drăgănescu.

Citit 550 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.