Nicu Rainea – preşedinte de onoare la CCA!

Nicu Rainea – preşedinte de onoare la CCA!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat noua componenţă a Comisiei Centrale a Arbitrilor. Organismul federal este format din 11 persoane, gălăţeanul Nicolaie Rainea (foto) fiind confirmat în funcţia de preşedinte de onoare.

* Clubul de Tenis I.C.M.R.S. Galati s-a clasat pe locul 3, intrând în posesia medaliilor de bronz, la Campionatul Naţional de tenis pe echipe 10-11 ani. Pe terenurile Complexului "Naţional" din Bucureşti, formaţia gălăţeană,  pregătită de antrenorii Aneta Ienciu şi Marius Aldea, a fost formată din Diana Ciubotariu, Andra Gafton şi Claudia Popa. În Capitală  formaţia gălăţeană a fost condusă de căpitanul nejucător Marian Dimulescu.

* Zilele trecute în oraşul Burgas (Bulgaria) a avut loc un concurs internaţional de dans sportiv. Între participanţi s-a aflat şi o selecţionată din ţara noastră, având în componenţă şi perechea gălăţeană Raul Faliboga - Loredana Buţea, de la Clubul Fantezia. După o evoluţie notabilă foarte tinerii noştri sportivi (care au concurat la categoria juniori) au ocupat locul al doilea la Open internaţional, cucerind medaliile de argint. 

* Câţiva tenismani gălăţeni joacă, în aceste zile, în turnee internaţionale.

La Arad se desfăşoară „Fischer Tenis Profi&UTA” pentru sportivii de 14 ani. Marius Frosa (CSM Dunărea Galaţi) a pierdut: 3-6, 7-5, 1-6 în faţa lui Patrick Ciocârlă (CS Winners TC)  la simplu şi a izbutit să câştige primul meci pe tabloul de dublu: Frosa/Klemens Gelbengeer (Austria ) - Filip Grbic/Vitaly Sacho (Serbia/Ucraina)  6-4, 6-2.

Sabina Lupu (Clubul de Tenis ICMRS) şi Cristina Dănăilă (Dunărea) au jucat în proba de simplu la „Futures Russe Bulgaria” (premii de 10 mii dolari). Fetele noastre au pierdut în primul tur, în faţa unor jucătoare din România: Lupu - Lorena Constantin (T.C. Bucureşti) 3-6, 6-4, 2-6 şi Dănăilă - Simona Matei (T.C. Bucureşti) 7-6 (6), 2-6, 3-6.

Citit 1153 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.