Oţelul, îmbărbătat de o femeie!

Oţelul, îmbărbătat de o femeie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O domnişoară din Bucureşti are menirea de a întări Oţelul ajuns pe locul 16 al ierarhiei campionatului de fotbal * „Nu-i dăm numele, se fac prea multe miştouri”, o apără oficialii gălăţeni, înşişi Marius Stan şi Dorinel Munteanu având programate şedinţe cu specialista în sufletul omenesc *

Îi asigură intimitatea

Ca să nu mai rămână de căruţă şi la meciurile următoare, echipa gălăţeană de Liga I şi-a angajat psiholog, însă n-a venit Mirela Zivari sau Cristian Andrei, aşa cum anticipam săptămânile precedente, ci o persoană mai puţin cunoscută.

„Este vorba despre o domnişoară din Bucureşti, dar nu-i putem da şi numele”, a anunţat ieri directorul general al Oţelului, Marius Stan, în timp ce tehnicianul Dorinel Munteanu chiar a insistat să nu-i facem reclamă, spune el, la rugăminţile acesteia.

Probabil că domnişoarei psiholog îi este teamă de avalanşa de miştouri care se fac în asemenea cazuri, situaţie de care sunt conştienţi şi oficialii dunăreni. O femeie printre atâţia bărbaţi…  

„Oricine are nevoie de aşa ceva”

„Din păcate, se fac multe poante nelalocul lor pe acest subiect şi cred că oricare dintre noi are nevoie de o consiliere psihologică. Multă lume confundă activitatea psihologului cu cea a psihiatrului, deşi n-ar fi ieşit din comun să mergem din când în când şi pe acolo”, susţine Marius Stan, el însuşi programându-şi o şedinţă la misterioasa specialistă din Capitală.

Nici Dorinel n-a ocolit dialogul cu femeia care trebuie să îmbărbăteze, să întărească Oţelul: „Eu am fost, dar nu vă pot spune ce am discutat, este secret. Mă bucur, însă, că jucătorii au acceptat consilierea psihologică şi sper să-i ajute să treacă peste perioada grea prin care trecem.”

N-am aflat dacă bucureşteanca este amatoare de fotbal, însă cu siguranţă va urmări prestaţiile următoare ale roş-alb-albaştrilor pentru a vedea cât de eficiente sunt sfaturile sale.

„Ce se-ntâmplă, doctore?”

Stan afirmă că nu este pentru prima dată când la Oţelul se apelează la serviciile unui profesionist într-ale sufletului omenesc, dar că de fiecare dată s-a păstrat discreţia.

„Noi nu facem ca alţii, să chemăm presa când sfinţim ceva la stadion sau când vine psihologul. Astea sunt de bucătăria noastră internă. La Oţelul s-a vorbit pentru prima dată de psiholog pe vremea regretatului Teaşcă, dar şi atunci s-a lăsat tot cu miştouri şi, din păcate, s-a pierdut efectul”, îşi aduce aminte conducătorul „oţelarilor”.

Ce i-ar putea zice, oare, un fotbalist cu nervii la pământ unei domnişoare psiholog? Să fie ceva de genul „dom’şoară, nu mai pot da o pasă ca lumea de doi metri, nu mai am şutul de pe vremuri şi nu mă mai regăsesc în faţa porţii”? Sau, deja celebrul, „ce se-ntâmplă, doctore”?

Comentariu foto: Grup de „oţelari”, parcă în aşteptarea psihologului care să facă minuni în clasamentul Ligii I

Citit 1048 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.