”Dublă” în competiţiile de VOLEI. Arcada şi CS Universitatea, VICTORII importante

”Dublă” în competiţiile de VOLEI. Arcada şi CS Universitatea, VICTORII importante
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Voleiul gălăţean a înregistrat un nou succes în acest weekend. Cei de la Arcada s-au impus, scor 3-1, pe teren propriu, în faţa formaţiei Ştiinţa Explorări Baia Mare, în timp ce fetele de la CS Universitatea (eşalonul secund) au câştigat, 3-0, în deplasare, cu CSM Focşani.

Chiar dacă jocul echipei Arcada nu a mai strălucit, elevii antrenorului Jeliazkov au obţinut un succes de trei puncte, care îi urcă în clasament pe locul al doilea, la egalitate de puncte (12) cu Steaua - noul lider al Diviziei A1.

Gălăţenii au avut un început de meci foarte bun, cu două seturi câştigate categoric (25-17, 25-18), pentru ca apoi, în setul al treilea, să aibă o cădere a concentrării, fapt ce i-a împiedicat să revină în joc în timp util (15-25), arătând în acelaşi timp că mai sunt lucruri de rezolvat în cadrului grupului. Ultimul act a fost dominat de gălăţeni, setul fiind câştigat clar, 25-17. "Sextetul" aliniat: Gontariu, Rangel, Paşcan, Bala, Filippov, Spînu - Masjtorovici (libero). Au mai intrat în joc: Cristudor, Suljagici şi Jeliazkov.

CSU s-a impus clar

Fetele de la CS Universitatea s-au deplasat în oraşul de pe Milcov, pentru meciul cu CS Municipal. Deşi focşănencele erau pe primul loc, după trei meciuri, iar "studentele" pe 2-3, fetele noastre au depăşit toate aşteptările, impunându-se cu 3-0 (12, 15, 12) şi încă la diferenţe apreciabile de scor. Cu cele trei puncte, gălăţencele au un parcurs foarte bun în campionat.

Ileana Berdilă a aliniat formaţia: Adriana Dudnic, Irina Todaşcă, Ionela Vlad, Teodora Şabloschi, Florina Chirilov, Iuliana Cazamir - Cristina Artimov (libero).

În runda următoare, Arcada va juca, duminică, pe teren propriu, cu VM Zalău - campioana en-titre. Etapa intermediară, de miercuri, cu U Cluj, a fost amânată până pe 13 noiembrie.

Fetele de la CSU  vor juca, acasă, cu CSM Unic Piatra Neamţ, sâmbătă, de la ora 12,30.

Citit 1474 ori Ultima modificare Duminică, 29 Octombrie 2017 14:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.