OȚELUL, doar egal în derbiul Seriei I

OȚELUL, doar egal în derbiul Seriei I
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE: Echipa Sporting Liești a pierdut, scor 0-1, în fața formației Aerostar Bacău, astfel că în urma acestul rezultat băcăuanii au urcat pe primul loc în clasamentul seriei Ligii a III-a, cu 22 puncte. SC Oțelul se află pe locul secund, cu 19 puncte, în timp ce lieștenii au coborât până pe locul al șaselea, cu 16 puncte, la egalitate cu ocupantele pozițiilor 7 și 8, dar la doar un punct în urma echipelor de pe locurile 3-5.


Echipele gălăţene din Liga a III-a au avut încă o etapă nefastă, în acest weekendul. Singurul punct al celor trei echipe a fost înregistrat de SC Oţelul, care a remizat, 1-1, pe teren propriu, cu formaţia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Derbiul seriei a fost unul intens disputat. Gălăţenii au deschis scorul prin Bârlădeanu, în minutul 4. În repriza secundă, în minutul 59, oaspeţii au egalat, prin Hogyai. Oţelul a obţinut remiza cu harghitenii şi datorită intervenţiilor portarului Udeanu, în două rânduri, din poziţie de singur cu atacantul advers Hogyai. Cu acest rezultat, Oţelul se află pe primul loc, la egalitate (19 puncte), cu Aerostar, care urmează să joace, astăzi, de la ora 15,00. Pentru gălăţeni este al doilea egal consecutiv, după cel de la CSM Roman (1-1) şi primul cu Alexandru Ciobanu în funcţia de antrenor principal.

Avântul Valea Mărului a rămas cu 4 puncte şi după meciul cu Bucovina Rădăuţi, din deplasare. Vălmărenii au avut serioase probleme de efectiv, jumătate din echipă - Gârleanu, Căldăraru, V. Popa, I. Cristian şi Vârlan - neputând să evolueze. Nu credem că la Valea Mărului s-a diminuat interesul pentru fotbal, că ar fi mare păcat… Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, golul oaspeţilor, pentru 1-1, fiind înscris de fundaşul Bălan.

Derbiul podiumului urmează să se dispute duminică, de la ora 15,00,  între Sporting Lieşti (locul 3) şi Aerostar Bacău, liderul Seriei I. 

În etapa a 11-a se va juca astfel: Cetate Râşnov - Oţelul, CSM Paşcani - Metalosport, Sporting - AFC Hărman şi Valea Mărului - Sănătatea Darabani.

Sursă foto: ascotelul.ro (Facebook)

Citit 3452 ori Ultima modificare Duminică, 29 Octombrie 2017 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.