Pro / contra Dorinel Munteanu

Pro / contra Dorinel Munteanu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Suporterii sunt de părere că jucătorii îl sabotează pe tehnicianul Oţelului şi au scandat împotriva lor la finalul partidei cu Gaz Metan *

„Jucătorii l-au trădat!”

Contestat de o parte a publicului gălăţean, antrenorul Oţelului s-a ales totuşi cu aplauze din partea galeriei de la Peluza Nord. „Dorinel, nevinovat / Jucătorii l-au trădat!”, au scandat „ultraşii” care au venit înfierbântaţi în curtea stadionului la finalul eşecului cu Gaz Metan Mediaş.

„Credem că jucătorii nu-l vor pe Dorinel şi de aceea se comportă aşa pe teren. Nu se mai poate în felul acesta, că retrogradăm!”, au strigat fanii deznădăjduiţi.

Ei i-au luat peste picior pe bulgarii Kolev şi Jelev care au ieşit mai repede de la vestiare. „Ce, mă, nu mai vreţi să jucaţi? Go home, bulgarski!”, i-au apostrofat suporterii pe cei care până mai ieri erau idolii tribunelor dunărene. 

„Să strige toată lumea şi tot nu demisionez!”

Munteanu, chestionat la conferinţa de presă dacă ia în calcul demisia, s-a enervat şi a exclus totalmente această variantă. „De ce să nu continui cu Oţelul?

Sunt dezamăgit, dar nu mă mai întrebaţi dacă plec că nu-mi dau demisia, poate să strige toată lumea de aici! Demisia mea depinde numai de Marius Stan şi de conducere, să fie clar!”, a răspuns tehnicianul roş-alb-albaştrilor.

La nervi, el a propus şi o variantă surprinzătoare: „Poate ar fi mai bine să jucăm toate meciurile în deplasare, că acolo sigur nu suntem înjuraţi!” Totuşi, numai mâine nu-i poimâine şi vine o nouă dispută pe teren propriu – cea cu Unirea Alba Iulia, din „Cupa României”.

Explicaţie foto: Ce-i de făcut? Asta pare să se întrebe Munteanu după înfrângerea cu Gaz Metan Mediaş…

Citit 790 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.