Magazinele online au vânzări în creştere

Magazinele online au vânzări în creştere
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Magazinele online din România înregistrează una dintre cele mai rapide creşteri din Europa Centrală şi de Est, din punct de vedere al numărului de vizite de pe terminale mobile, cu o medie de 41 la sută, arată rezultatele unui studiu publicat, joi, de reprezentanţii unei platforme de eCommerce din regiune.

Potrivit sursei citate, la nivel global, media numărului de vizite de pe terminalele mobile este de 46 la sută, iar comparativ cu alte ţări din regiune România depăşeşte pieţe precum Slovacia, Polonia, Rusia sau Ucraina, unde media traficului înregistrat de platformele eCommerce de pe terminalele mobile este 37 la sută, 31 la sută, 27 la sută şi, respectiv, 25 la sută.

În plus, o tendinţă similară se remarcă şi în cazul site-urilor de modă, cumpărătorii online români preferând tot mai des să îşi facă achiziţii de pe terminalele mobile. De exemplu, datele magazinului online de modă Answear.ro arată că, în 2017, peste 60 la sută din vizitele înregistrate în fiecare lună au fost realizate de pe dispozitivele mobile, în timp ce numărul de comenzi realizate direct de pe aceste terminale a crescut cu 30 la sută.

Citit 876 ori Ultima modificare Duminică, 25 Februarie 2018 21:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.