Proiect de lege CONTROVERSAT, anunţat de Dragnea

Proiect de lege CONTROVERSAT, anunţat de Dragnea
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, susține că este nevoie de un proiect de lege care să îi pedepsească într-un fel pe cei care defăimează România. Liviu Dragnea a dat exemplul Monicăi Macovei şi a explicat că, deşi fiecare are dreptul la liberă exprimare, atunci când ţara pierde ceva ca urmare a defăimării trebuie să avem o lege care sancţionează aceste lucruri.

"Sunt mulți cei care defăimează România, atât în ţară, cât şi la Bruxelles, cum face Monica Macovei. Spun minciuni despre această ţară. Trebuie să facem o lege care să dea dreptul statului român să corecteze aceste lucruri. Toţi avem dreptul la libera exprimare, dar când tragi linia la apelul de seară, România pierde ceva", a declarat Dragnea, la România TV.

Replica europarlamentarului Monica Macovei nu a întârziat să apară: "Toţi cei care atrag atenția că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care își apără ţara, nu o defăimează (...) Nicio lege "anti-defăimare" inventată de Dragnea nu va putea şterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală şi un inculpat.

Legea "anti-defăimare" inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică", le transmite Macovei liderilor alianţei care conduce România.

Citit 1297 ori Ultima modificare Marți, 13 Martie 2018 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.