Ședință solemnă în Parlament
Foto: stirileprotv.ro

Ședință solemnă în Parlament
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Parlamentul s-a reunit, ieri, într-o şedinţă solemnă, consacrată celebrării Centenarului Marii Uniri, la care au participat preşedintele Klaus Iohannis, principesa Margareta și premierul Viorica Dăncilă.

Șeful statului a fost preluat de către reprezentanții departamentului de protocol, deoarece Liviu Dragnea, care este președintele Camerei Deputaților, a spus că nu îl va aștepta pe Iohannis, relatează Pro TV. Între cei doi a început un conflict de mai mult vreme, însă social-democrații s-au arătat foarte nemulțumiți mai ales după ce Iohannis a refuzat să semneze decretele de revocare din funcții ale unor miniștri din Guvernul Dăncilă.

De altfel, atât Dragnea, cât și Tăriceanu au afirmat că nu vor onora invitația președintelui României la ceremonia de la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Naționale. La şedinţa solemnă au fost invitaţi şi foştii preşedinţi ai României, membrii Guvernului, preşedinţii Curţii Constituţionale, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Curţii de Conturi, Academiei Române, Consiliului Legislativ, Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război, alături de Avocatul Poporului, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Arhiepiscopul romano-catolic de Bucureşti, Arhiepiscopul Bisericii greco-catolice şi şefii misiunilor diplomatice cu reşedinţa la Bucureşti.

Citit 1054 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2018 01:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.