Mesajul de Anul Nou al preşedintelui Klaus Iohannis: ”Să construim următorul secol cu atașament față de statul de drept” (VIDEO)

Mesajul de Anul Nou al preşedintelui Klaus Iohannis: ”Să construim următorul secol cu atașament față de statul de drept” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"Să construim împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept", aceasta este cheia mesajului transmis de președintele României, Klaus Iohannis, cu ocazia Anului Nou.

În videoclipul postat pe pagina sa publică de Facebook, şeful statului a făcut referire și la semnalul pe care trebuie să îl transmită România, la preluarea președinției Consiliului Uniunii Europene: "Dragi români, ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată. Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept. 2019 este anul în care țara noastră va deține, pentru prima dată, Președinția Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european. La mulți ani și un An Nou fericit tuturor!”, a spus Klaus Iohannis.

VEZI VIDEO mai jos. Sau CLICK AICI

Media

Citit 1638 ori Ultima modificare Joi, 03 Ianuarie 2019 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.