Teodorovici vrea amenzi pentru jurnaliști

Teodorovici vrea amenzi pentru jurnaliști

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, vrea ca presa din România să nu mai publice declaraţiile politicienilor înainte de a verifica informaţiile și spune că va propune modificarea legii pentru ca jurnaliștii care nu fac asta să poată fi amendați, anunță presa națională.

Declarațiile au fost făcute în contextul scandalului declanșat de senatorul PNL Florin Cîțu, care a susținut că angajaților din minister li se cere să măsluiască datele privind execuția bugetară pe anul 2018. Ministrul Teodorovici susține că acuzația este "o bazaconie totală și o imbecilitate", adăugând că presa din România ar trebui să verifice astfel de informații înainte de a le publica. "Nu știu dacă presa este obligată prin lege să verifice înainte informațiile și pe urmă să le publice - dar o să verific personal acest lucru - și dacă nu există în lege, o să propun eu modificarea aceasta, inclusiv o amendă (...) Nu e corect să dezinformezi populația", a declarat Teodorovici, citat de Hotnews.ro.

Florin Cîțu a scris, marți, pe pagina de Facebook că va informa Eurostat privind manipularea indicatorilor economici în scopul manipulării piețelor de capital, financiare și bancare și a cerut ca experți ai opoziției să verifice corectitudinea execuției bugetare.

Citit 784 ori Ultima modificare Vineri, 04 Ianuarie 2019 01:48

1 comentariu

  • postat de HAHAHA Vineri, 04 Ianuarie 2019 10:27 194.105.20.*** Link la comentariu
    1
    0

    Si, eventual si un partid UNIC, purtatorul adevarului ABSOLUT (dictatura politicienilor demagogi) ! Dupa care va mai fi o "rebolutie" urmata eventual de un TEPES cu muuuulte tepuse gata de infipt !!!!

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.