Nou val de explorări în Marea Neagră

Nou val de explorări în Marea Neagră

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Black Sea Oil & Gas, în spatele căreia se află unul dintre cele mai mari fonduri de investiţii americane, anunţă că investeşte 400 de milioane de dolari pentru a scoate gaze din Marea Neagră. În proiect este implicat şi omul de afaceri român Gabriel Comănescu, de la GSP Offshore, anunță Ziarul Financiar. Decizia este oarecum surprinzătoare, ţinând cont că până acum oficialii companiei s-au declarat rezervaţi în ceea ce priveşte continuarea acestui proiect după toată modificările legislative.

Citit 610 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 17:53

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro