Nunta anului în PSD
Foto: Facebook

Nunta anului în PSD
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Peste 500 de invitaţi s-au distrat aseară la petrecerea de nuntă a fostului ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, şi a colegului său de partid, senatorul Claudiu Manda, potrivit digi24.ro. Căsătoria a fost sărbătorită la Ișalnița, într-o sală de evenimente de lângă Craiova, oraşul natal al celor doi şi locul unde şi-au început cariera politică. Pe lângă familie şi prieteni, cuplul a avut alături colegi de partid, în frunte cu premierul Viorica Dăncilă şi preşedintele PSD. Liviu Dragnea a venit însoţit de iubita sa Irina Tănase. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au programat petrecerea de nuntă la mai bine de o lună după ce şi-au unit destinele chiar de Dragobete. Duminică dimineață, Lia Olguța Vasilescu a postat pe Facebook mai multe imagini [CLICK AICI]

Citit 1060 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2019 17:32

3 comentarii

 • postat de Son
  Marți, 02 Aprilie 2019 06:30
  5.13.166.***
  Pentru ei religia e zero , dar atat timp cat partidul a dat padurile bisericii ,Episcopul a dat si el dezlegare in semn de bunavointa la cele de trebuinta , in ce lume traim?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galatean
  Duminică, 31 Martie 2019 19:29
  95.76.3.***
  Asa arata famiglia romaneasca!

  Nu, nu trebuie sa invatam de la mafia italiana; felul in care a fost prezentata aceasta sindrofie, numita nunta, in Postul Mare, in care s-au prezentat meniurile cu produse de la scump in sus, precum si stilul increngaturilor fratesti, mafiote, arata cat de periculoasa este pentru societatea romaneasca, aflata in pragul dictaturii!
  0
  10
  Raportează
 • postat de x
  Duminică, 31 Martie 2019 17:58
  78.96.81.***
  Dacă toți vorbesc despre substantivul "NUNTĂ", aceasta nu intră în contradicție cu enunțul "În timpul Postului NU SE FAC nunți"? (ACUM e Postul Paștelui)
  Chiar dacă au dispensă de la episcop, la valoarea lor nu era cazul să încalce tocmai ei regula ...
  0
  19
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.