Hoteluri de pe Litoral, controlate de CJPC
Foto: constanta.ro

Hoteluri de pe Litoral, controlate de CJPC
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru protecţia Consumatorului Constanţa, miercuri la prânz au fost efectuate controale la două hoteluri clasificate la patru stele din zona Mamaia Nord, în urma reclamaţiei depuse de către un client.

„Controlul a fost pe baza unei sesizări şi îndemn toţi consumatorii să procedeze la fel. Hotelul este renovat în ultimii ani, dar administrat necorespunzător. (…) Bucătăria are parte de dotări peste nivelul multora dintre bucătăriile controlate de noi, dar gestionarea acestora este lamentabilă. Întreţinerea echipamentelor şi a dotărilor ţine de modul în care angajaţii înţeleg să-şi respecte locul de muncă. Repet, dotările sunt la un nivel bun”, a explicat şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, citat de Mediafax.

Oficialul constănțean spune că, din cauza abaterilor constatate, mizeria fiind una dintre acestea, conducerile unităţilor de cazare au fost invitate, astăzi, la sediul Comisariatului, cu documentele ce privesc administrarea acestora, urmând să le fie comunicate atunci şi sancţiunile.

Citit 776 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2019 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.